Κλειστό γυμναστήριο δίπλα στο «Καραϊσκάκη»

Σε  κατασκευή κλειστού  αλλά και κολυμβητηρίου,  αναφέρθηκε ο  Μαρινάκης,

 

Στο όραμά του για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και κολυμβητηρίου, δίπλα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνδέσμων της Θύρας 7.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε με νόημα ότι το όνειρο αυτό θα γίνει πράξη πιο γρήγορα απ΄ ό,τι μπορείς κάποιος να φανταστεί.

«Είναι ένα όνειρο για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού! Και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζετε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σύντομα λοιπόν, έξω από το Καραϊσκάκη, θα δείτε πως τα όνειρα για το να γίνεται ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλύτερος, εμείς τα κάνουμε πράξη. Με προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά! Για τον Σύλλογο και το μέλλον του. Για τους αθλητές και για τα μικρά παιδιά!», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανακοίνωσαν ότι από την επόμενη σεζόν θα ισχύουν για τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ η κάρτα φιλάθλου και η κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη.