Απειλούν να μην κατεβούν στο πρωτάθλημα

Δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους

 

Ο Χρήστος Πανόπουλος ξεκαθάρισε πως οι “μικροί” δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους.

Η   ΕΠΟ πατώντας πάνω στη συνθήκη διαιτησία της UEFA ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της Λίγκας πως σε κανένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η διοργανώτρια αρχή δεν έχει τόσες εξουσίες ή παρεμβάσεις στα της διαιτησίας.

Κοινώς δεν υπήρχε περίπτωση η ΕΠΟ να αφήσει τη διαιτησία να φύγει από τον έλεγχο της. Για να χρυσώσουν μάλιστα το «χάπι» μετά το «όχι», από την Ομοσπονδία φέρονται να έριξαν στο τραπέζι λύση για ξένο αρχιδιαιτητή. Κάτι που ακουγόταν καιρό τώρα.

Ωστόσο, μετά το φιάσκο Ντάλας που πληρωνόταν «χρυσάφι» και δεν πρόσφερε τίποτα στην ΚΕΔ, υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο η αντιπρόταση της ΕΠΟ για ξένο αρχιδιαιτητή έχει βάση από την στιγμή που και η ίδια ξέρει πως δύσκολα θα μπορεί να τον πληρώνει!

AdTech Ad

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά τη συνάντηση που είχαν οι ΠΑΕ της Λίγκας στη ΒΙΑΜΑΡ, αποφάσισαν να τηρήσουν την αρχική τους δέσμευση και να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα από την στιγμή που η ΕΠΟ αρνήθηκε το πλάνο για τη διαιτησία.

“Δυστυχώς η ΕΠΟ απάντησε αρνητικά στην πρόταση μας παρόλο που ήταν μια πρόταση που είχε και τον τίτλο ένα άτυπο μνημόνιο συνεργασίας και που η ΕΠΟ δεν θα άλλαζε τίποτα στους κανονισμούς της”, τόνισε αρχικά και συνέχισε:

“Επιβεβαιώνουμε την θέση μας όπως είχε εκφραστεί στη συνάντηση που είχαμε στις 30 Μαϊου. Δεν θα συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες. Η μπάλα είναι στους μεγάλους ώστε η κάθε μια από τις μεγάλες ΠΑΕ να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό που έχουμε αποφασίσει από κοινού.

Δεν θέλουμε να κάνουμε πόλεμο με κανένα, έρωτα; Θέλουμε να κάνουμε”.