Τάϊμ-άουτ στη συνάντηση ΑΕΚ – Μοντανιέ

Από τις δύο πλευρές δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για τα αίτια της καθυστέρησης

 

Δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να κλείσει σήμερα το θέμα με τον Φιλίπ Μοντανιέ στην ΑΕΚ. Μετά από διαπραγματεύσεις και επαφές που διήρκεσαν πάνω από 7 ώρες, ο Γάλλος προπονητής έφυγε από τα γραφεία της ΠΑΕ για το ξενοδοχείο του προκειμένου να ξεκουραστεί, ενώ προγραμματίστηκε νέο ραντεβού για το βράδυ.

Είναι προφανές ότι τις όποιες ενστάσεις έχει ο Μοντανιέ θα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αν και στην ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ότι το βραδινό ραντεβού θα παραστεί και το «αφεντικό» της Ενωσης.

Πάντως, η συνάντηση θα γίνει σε… άγνωστη τοποθεσία, που σίγουρα δεν θα είναι το κιτρινόμαυρο κτίριο στην πάροδο της Σπύρου Λούη.

Από τις δύο πλευρές δεν έχει διαρρεύσει τίποτα όσον αφορά τα αίτια της καθυστέρησης. Πάντως, το γεγονός ότι ο προπονητής παραμένει στην Αθήνα και κλείνει νέο ραντεβού, παραπέμπει σαφέστατα στην επιθυμία που υπάρχει εκατέρωθεν να βρεθεί η λύση.

Σε διαφορετική περίπτωση, από τη στιγμή που υπάρχει στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση της ΑΕΚ την οποία ο Μοντανιέ δεν υπογράφει, θα μπορούσε να ζητήσει διορία μερικών ημερών, να επιστρέψει στην πατρίδα του και να σταθμίσει με την ησυχία του τα δεδομένα πριν απαντήσει.

Ισως υπάρξει πληροφόρηση αργά το βράδυ, όμως οι υπογραφές (εφόσον υπάρξει συμφωνία) μετατίθενται πλέον για το Σαββατοκύριακο.