Με εξάρα στη Γ Εθνική το Ελευθεροχώρι ΦΩΤΟ

Ιστορικές στιγμές για το χωριό του Ελευθεροχωρίου

DSC_0275

Η πρωταθλήτρια της Α Ερασιτεχνικής  σκόρπισε τη Δόξα Γαρδικίου  γράφοντας το εντυπωσιακό 6-1  και σφράγισε την άνοδό της στη Γ Εθνική κατηγορία

Σκόρερ των Μαύρων Αετών ήταν οι Ρούκας Γιαννούλας που πέτυχαν από δύο γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Σκράπαρης και Καραστέργιςος. Όταν όλα είχαν κριθεί πέτυχε γκολ και η πρωταθλήτρια Θεσπρωτίας μειώνοντας σε 6-1 με φάουλ του Ζήση.Η  αναμέτρηση φυσικά έκλεισε με ιδανικότερο  τρόπο για τους παίκτες και τους φίλους της Τρικαλινής ομάδας που άνοιξαν σαμπάνιες στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία.

με τη νίκη οι Μαύροι Αετοί παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου και τώρα πια ο τελευταίος αγώνας της σειράς  (στην Κέρκυρα)  δεν έχει ουσιαστική βαθμολογική αξία , όμως μπορεί να καθορίσει τη σειρά κατάταξης στον όμιλο.  Αν οι «Μαύροι Αετοί» πάρουν ισοπαλία ή νικήσουν θα τερματίσουν πρώτοι ενώ σε διαφορετική περίπτωση την πρωτιά θα κατακτήσει ο Αστέρας Πετριτη που χθες πήρε ισοπαλία στην έδρα του ΑΟ Βελισσαρίου.

Ελευθεροχώρι (Ψύχος): Κλιάκος, Μπαρμπαρούσης, Τσιγάρας, Ευθυμίου (46΄Μαράβας), Ρόμπος, Καραστέργιος, Τσιούκας, Κεχαγιάς (59΄Καραβαγγέλης), Ρούκας (72΄Σκράπαρης), Χοτζάι, Γιαννούλας
Δόξα Γαρδικίου (Παππάς): Ντόστας, Λάμπρου Δ., Κώστας, Μηνάς, Μπουρνάς (46΄Βάσιος), Ζήσης, Γεωργάκης, Τσίρης Β., Τσουγγάρης Δ. (46΄Παππάς), Λάμπρου Α., Γκέκας (88΄Τσίρης Χ.)

 

Η  5η αγωνιστική
Ελευθεροχώρι – Γαρδίκι 6-1
Αστέρας Πετριτή – Βελισσάριο 1-1

Η βαθμολογια
Ελευθεροχώρι 10
Αστέρας Πετριτή 9
Βελισσάριο 6
Δόξα Γαρδικίου 4-0

Η  6η αγωνιστική
Αστέρας Πετριτή – Ελευθεροχώρι
Βελισσάριο – Δόξα Γαρδικίου

S0558117

ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΟΡΙ4

S0648144

DSC_0311