Ισοπαλία 1-1 οι Πανιώνιος και Παναθηναϊκός

Μετά από ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1

be2008d1a6fc11136c2202de32fdac81_L

 

Μετά από ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και ελάχιστο “καθαρό” χρόνο, ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Ανσαριφάρντ το 1-0 από λάθος του Στιλ, ισοφάρισε ο Λέτο με εκπληκτική εκτέλεση.

 

 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ιρανό στο 52ο λεπτό, έπειτα από το απίστευτο λάθος του Άγγλου τερματοφύλακα, ωστόσο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «πράσινων» με όμορφο γκολ, στο 67’ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 3 βαθμούς και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ο Ιστορικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στα play offs.

AdTech Ad

 

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, αλλά στο 16’ ο Ρισβάνης πρόλαβε το πλασέ του Μπεργκ και έδιωξε σε κόρνερ, τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας από την παράλληλη του Μέστο και στο 33’ είχε δοκάρι από την περιοχή, με όμορφο γύρισμα.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε σιγά σιγά να βγει από την περιοχή του και να βάλει… δύσκολα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά στο 37’ το μακρινό σουτ του Μπακασέτα πέρασε άουτ, εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Στιλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την λάθος έξοδο του Βρετανού πορτιέρο, καθώς το πλασέ του πέρασε άουτ.

Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Ιστορικός πήρε προβάδισμα με τον Ανσαριφάρντ. Ήταν το 52ο λεπτό, όταν ο Νάνο γύρισε την μπάλα στον Στιλ, αυτός υπό την πίεση του επιθετικού των γηπεδούχων πήγε να μπλοκάρει, αλλά του έφυγε η μπάλα και ο Ανσαριφάρντ σε κενή εστία, έγραψε το 1-0. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν μία… ανάσα από το δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Ιρανό, όταν έφυγε στην κόντρα, από τον άξονα, βρέθηκε απέναντι στον Στιλ, έκανε το πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε με τα πόδια.