«Ναι» Κοντονή για τις 17/5 αλλά με δύο όρους

Θετικός ως προς τη νέα ημερομηνία εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής,

 

Θετικός ως προς τη νέα ημερομηνία που όρισε η ΕΠΟ τον τελικό εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής, αλλά εάν και εφόσον τηρηθούν δύο συγκεκριμένα πράγματα.

Η ΕΠΟ όρισε το τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ για τις 17/5 με τους ίδιους όρους διεξαγωγής και σύμφωνα με όσα διαρρέει η πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής δεν είναι αρνητικός.

AdTech Ad

Παρά το γεγονός ότι στις 17/5 δε θα έχει συμπληρωθεί το χρονικό όριο της υπουργικής απόφασης της αναβολής «για τουλάχιστον δέκα ημέρες», ο Κοντονής φέρεται να κάνει πίσω αρκεί να συμβούν τα εξής:

α) Να συμφωνήσει η Nova να αλλάξει το πρόγραμμα των play offs και ιδίως η 2η και η 3η αγωνιστική. Να μεταφερθούν για το ερχόμενο Σάββατο και την Παρασκευή 20/5. Διαβάστε εδώ τα σενάρια που παίζουν.

β) Να τηρηθεί η αρχική συμφωνία την οποία επικαλείται το υπουργείο για τους «ευρωπαίους» βοηθούς του Σιδηρόπουλου.

Δύο οι προϋποθέσεις και δύο τα αγκάθια λοιπόν.

Κι αυτό διότι η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ίδιους όρους διεξαγωγής, άρα εντός αυτών περιλαμβάνονται οι ορισμοί των διαιτητών και βάση όσων διαρρέει δεν σκοπεύει να ορίσει άλλους βοηθούς, ενώ η Nova είναι αβέβαιο εάν δώσει το Ok για να αλλάξει το πρόγραμμα των play offs.

Τι κρατάμε; Πως τουλάχιστον ΕΠΟ και Κοντονής συμφωνούν στη νέα ημερομηνία του τελικού. Και βλέπουμε.