Κούγιας: Οι Σερραίοι εφεραν τούβλα από τα Τρίκαλα για να οχυρωθούν

 

Σε έναν νέο παροξυσμό δηλώσεων σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ

kougias

Η ΑΕΛ θέλει ακόμα ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και τυπικά την άνοδο στη Super League, αλλά ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Κούγιας, ήδη μιλά για την πιο… καθαρή άνοδο στην ιστορία της Football League. Μιλώντας στην εφημερίδα “Ελευθερία” επεσήμανε ότι θα καταγγείλει τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, ενώ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Για τον προ ημερών νικηφόρο αγώνα με τον Πανσερραϊκό:

Ο Πανσερραϊκός ήρθε να παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έφεραν τούβλα από τα Τρίκαλα για να οχυρωθούν καλά. Αλλά αυτή η νίκη είχε τη «σφραγίδα» του Σάκη Τσιώλη που στο δεύτερο μέρος πήρε την ταυτότητα του αντίπαλου προπονητή βάζοντας στον αγώνα τον Μασούρα και αμυντικό χαφ τον Βέρτζο. Ο κόσμος είδε μια πολύ καλή ΑΕΛ και χάρηκε τον Μασούρα, τον Καπό και την αφύπνιση του Κουτσιανικούλη. Μασούρας και Καπός θα αφήσουν ιστορία γι΄ αυτό τους έχουμε πενταετή συμβόλαια”.

Για την άνοδο:

“Αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του συστήματος. Πετύχαμε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού οι αντίπαλοί της έρχονται να παίξουν πολύ δυνατά. Πετύχαμε την πιο καθαρή άνοδο στην ιστορία της Β΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα σε όλους. Είδατε τη διαιτησία που υπήρχε, είδατε πως έρχονται οι αντίπαλοί μας. Και εμείς τους κερδίσαμε όλους. Ναι είμαι περήφανος για την ΑΕΛ και την άνοδό μας που δεν την αμφισβήτησε κανένας. Ένα σύστημα ολόκληρο τινάχθηκε στον αέρα”.

Για το παρασκήνιο της Football League:

“Θα καταγγείλω τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής κατηγορίας κ. Καλογιάννη στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, την ΕΠΟ, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αρκετά τα ανέχθηκα όλα. Πρώτον έβαλαν την ΑΕΛ να παίξει Σάββατο κόντρα στον Πανσερραϊκό που ήρθε λυσσασμένος για να ξέρουν Τρίκαλα και Απόλλωνας Σμύρνης το αποτέλεσμά μας. Επίσης η Λαμία τα έδωσε όλα κόντρα στη Ζάκυνθο για να κερδίσει ώστε εμείς να πάμε τη Δευτέρα για να «ματώσουμε» αν θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν έβγαλαν ακόμα την απόφαση για τον Απόλλωνα Σμύρνης και ξαφνικά βάλανε Δευτέρα και ίδια μέρα ίδια ώρα όλα τα παιχνίδια”.

Για την επόμενη μέρα στο μεταγραφικό κομμάτι:

“Είδατε πως γέμισε η κερκίδα μας από υποψήφιους παίκτες; Όλοι τώρα θέλουν να έρθουν στην ΑΕΛ που ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Τον Ιανουάριο κάποιοι μας έκαναν τους δύσκολους , τώρα μας παρακαλάνε… Εμείς θα πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε και όχι αυτούς που θα αυτοπροταθούν για να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία”.