Ούτε που την…είδε την ΑΕΛ!!! ΦΩΤΟ

20160427_172808

Πρόωρη ανάσταση έζησαν οι Τρικαλινοί με το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΑΕΛ!

“Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές” φώναζαν οι χιλιάδες φίλαθλοι των Τρικάλων στο τέλος του αγώνα μετά το πάρτι των Τρικάλων επί της πρωτοπόρου ΑΕΛ!!!

!Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ψιμουλάκη έριξαν στο καναβάτσο την ΑΕΛ, την οποία συνέτριψαν 3-0 (19′ Ριζογιάννης, 68′, 77′ Κουσκουνάς), έχοντας και τρία δοκάρια. Δύο γκολ σημείωσε ο Νίκος Κουσκουνάς, που έφτασε τα 18 στην κατηγορία.

Τα Τρίκαλα με την νίκη τους αυτή και την νέα γκέλα του Απόλλωνα αγκάλιασαν την 3η θέση και έδειξαν ότι αν υπήρχε μεγαλύτερη ψυχραιμία σε κάποιες φάσεις του πρωταθλήματος θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη δυάδα.

Το 3-0 αποτελεί την πιο βαριά εφετινή ήττα της ΑΕΛ στη Football League, ενώ είναι το πρώτο παιχνίδι κατά τη θητεία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο που η ομάδα δέχεται γκολ. Οι “βυσσινί” δεν κατάφεραν να μπουν σε κανένα σημείο του αγώνα στο κλίμα του ντέρμπι και αποδιοργανώθηκαν εντελέως με την αποβολή του Ρέντζα στο 42′ (δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ναβάρο). Μόλις στο 14′ ο Στεφάνοβιτς έπειτα από… σόλο ενέργεια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ, ο οποίος πρώτα βρήκε τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 18′, όταν γέμισμα του Ροβίθη ο Μπόγιοβιτς έκανε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο.

Τα Τρίκαλα συνέχισαν να πιέζουν την ΑΕΛ και η υπεροχή τους απέδωσε καρπούς στο 20′. Από βαθιά μπαλιά που δέχτηκε ο Ριζογιάννης, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ξενοδόχοφ (1-0). Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους “κυανέρυθρους” να έχουν διπλάσιες τελικές (6-3), αλλά και κατοχή 60% – 40%. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θέλησε να πετάξει λευκή πετσέτα και με την έναρξη του δεύτερου μέρους προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας στον αγώνα τον Μαρουκάκη.

Υπήρχαν ωστόσο κενά στα μετόπισθεν και η προειδοποιητική βολή ήρθε στο 49′ από τον Κουσκουνά, ο οποίος αστόχησε με κοντινή προβολή. Στο 63′ ο Στεφάνοβιτς είχε και δεύτερο δοκάρι, αλλά πέντε λεπτά μετά ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ και της Football League έκανε σε ένα ακόμα ματς τη δουλειά του. Ο Μουμίν τροφοδότησε τον Κουσκουνά και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Ξενοδόχοφ (2-0). Ο κεφάτος Στεφάνοβιτς στο 77′ έδωσε στον Κουσκουνά, ο οποίος με ωραίο σουτ έγραψε το 3-0, που έμεινε μέχρι τέλους. Στο 90′ θα μπορούσε να γίνει το 4-0, αλλά ο νεοεισελθών Δουκάκης σημάδεψε το δοκάρι.Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος (81′ Χαροντάκης), Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο (86′ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς (81΄Βρούτσινα).

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης (66′ Κοντοχρήστος), Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Ναγιάρ (53′ Μαρουκάκης), Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης (46′ Ζέρης), Μπόγιοβιτς.

 

 

20160427_172902

20160427_172933

 

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Η εξέλιξη του αγώνα:

17.30: Έγινε η σέντρα!!!

(*) 1-1 στο 73΄ Απόλλων και Παναχαϊκή

7′ Σουτ Ριζογιάννη απο καλή θέση άουτ

9′ Ο Κουσκουνάς στην περιοχή, ήταν κοντά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι, ήταν πολύ κοντά

11′ Σουτ Στεφλανοβιτς ψηλά άουτ

14′ Δοκάρι για τον ΑΟΤ με τον Στεφάνοβιτς. Ο Σέρβος αφού “χόρεψε” την άμυνα της ΑΕΛ σούταρε και ο Ξενοδόχοβ με τα ακροδάκτυλα έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά σε κόρνερ!

15′ Σουτ του Σερτζίνιο στην αγκαλιά του Ξενοδόχοβ

18′ Απάντηση της Λάρισας με μεγάλη ευκαιρία. Μετά απο λάθος της άμυνας ο Ροβίθης έκανε την σέντρα, κακή τοποθετηση απο Ζώνα και κεφαλιά του Μπόγιοβιτς προ του Χιωτη άουτ

20′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Μετά απο εκπληκτική ασίστ του Κουσκουνά ο Ριζογιάννης προχώρησε λίγα μέτρα και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-0!!!

21′ Κίτρινη κάρτα στον Μπανούση

25΄Κίτρινη κάρτα στον Ρέντζα

27′ Κίτρινη κάρτα στον Νιάρο

(*) Τελικό 1-1 Απόλλων – Παναχαϊκή

(*) Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος 3-1 και Χανιά- Πανελευσινιακός 2-0 τελικά αποτελέσματα

32′ Σουτ Κουσκουνά απο καλή θέση μπλοκάρει ο Ξενοδόχοβ

40′ Κίτρινες κάρτες σε Κουσκουνά και Ξενοδόχοβ

42′ Με δέκα η Λάρισα, αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρέντζας. Ορισμός της κίτρινης κάρτας το αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Ναβάρο

(*) Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο

49′ Ο Ζέρης κλέβει την μπουκιά απο το στόμα του Νιάρου πριν πλασάρει στην εστία μετά απο ασίστ Κουσκουνά

50′ Ο Κουσκουνάς εξ επαφής μετά απο ασίστ Ναβάρο δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!!! Η μπάλα φεύγει ψηλά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοβ

53′ Κίτρινη κάρτα στον Ζώνα

54′ Φάουλ Κουτσιανικούλη πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη

62′ Σουτ Μαρουκάκη στην αγκαλιά του Χιώτη

63′ Δοκάρι για τον ΑΟΤ με τον Στεφάνοβιτς μετά απο ένα δύο με τον Ναβάρο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ριζογιάννης απο καλό σημείο σουτάρει άουτ!!!

69′ ΓΚΟΟΟΟΛ Το “παστέλωσε” ο Κουσκουνάς, 2-0 μέσα σε αποθέωση!!!! Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας βγήκε απέναντι στον Ξενοδόχοβ και με απίστευτο σουτ ξετίναξε τα δίχτυα!!!

75′ Σουτ του Στεφάνοβιτς απο καλή θέση άουτ

77 ‘ Κίτρινη κάρτα στον Μπόγιοβιτς

78′ ΓΚΟΟΟΟΛ 3-0 τα Τρίκαλα με Κουσκουνά μετά απο ασίστ του Στεφάνοβιτς!!!!

87′ Κίτρινη κάρτα σε Ριζογιάννη, Σαρακατσιάνο

90′ Τρίτο δοκάρι για τα Τρίκαλα με τον Δουκάκη και νέα μεγάλη ευκαιρία στο καπάκι με τον ίδιο παίκτη!!!

90+ Ακυρώνεται γκολ του Ριζογιάννη απο κανονική θέση, αποδοκιμασίες απο τον κόσμο!!!

90 + Εντυπωσιακή επέμβαση του Ξενοδόχοβ σε κόρνερ σε σουτ του Σαρακατσιάνου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Στ, Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος (83′ Χαροντάκης) , Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο (87′ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς(83′ Βρούτσινα)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ροβίθης (46′ Ζέρης), Μονιάκης (67′ λ.τρ. Κοντοχρήστος), Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Ναγιάρ (53’ Μαρουκάκης) , Ρέντζας, Μπόζοβιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Φωτιάδης (Καστοριάς)

Στο περιθώριο του αγώνα

(*) Με δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε αρνητικά την τιμή του εισιτηρίου (15 €) στο πέταλο. Άμεση ήταν η απάντηση του Χρήστου Γιαλιά που με δήλωση του τόνισε τα εξής:  “Με έκπληξη διαβάσαμε την δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ για το κόστος των εισιτηρίων. Μιλάει ο άνθρωπος που στο AEL FC ARENA υποχρεώνει τα παιδιά τριών και πέντε ετών να πληρώνουν 5 ευρώ εισιτήριο. Προσκαλούμε τους φιλάθλους-γονείς της Λάρισας να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν δωρεάν τον σημερινό αγώνα”

(*) Αρκετός κόσμος στο γήπεδο απο τις 4.30  με τους φιλάθλους να προσέρχονται μαζικά. Οι Λαρισαίοι σχεδόν γέμισαν τις δύο  κεντρικές θύρες του πετάλου ενώ κόσμος απο την γειτονική πόλη βρέθηκε και στην δίπλα εξέδρα.

(*) Ο ύμνος των Τρικάλων ακούγεται συνεχώς απο τα μεγάφωνα του γηπέδου.

(*) Πένθος για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο ο οποίος σήμερα το πρωί έχασε τον παππού του Χρήστο Σαρακατσάνο. Πάρα ταύτα είναι κανονικά στην ενδεκάδα.

20160427_171731

(*) Αποθέωση για την ομάδα Νέων του ΑΟΤ που πέρασε στον τελικό των Νέων Football Legaue μετά την επικράτηση στον ημιτελικό της Κατερίνης επί του Αγροτικού Αστέρα.

(*) Η ανακοίνωση των ονομάτων της ενδεκάδας του ΑΟΤ ακολουθούνταν απο ένα “όλε” των φιλάθλων!!!

(*) Τελικά αποτελέσματα: Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας 1-0, Ζάκυνθος-Αχαρναϊκός 0-0

(*) Στο 55′ Απόλλων – Παναχαϊκή 0-1

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC