H Δήμητρα πρωταθλήτρια στο Παιδικό ΦΩΤΟ

 

Η ομάδα της Δήμητρας Α κατέκτησε τον τίτλο στο παιδικό

Η ομάδα της Δήμητρας Α κατέκτησε τον τίτλο στο παιδικό. Στον τελικό της φετινής διοργάνωσης που έγινε στο στάδιο αντιμετώπισε τον ΑΟΤ Α και επιβλήθηκε με 2-0

Παρά την έντονη ζέστη, οι παίκτες προσπάθησαν να παίξουν μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίρνοντας το δυνατό χειροκρότημα της κερκίδας, από γονείς και φίλους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των ομάδων και τους προπονητές τους για τον καλό αγώνα και το ήθος που έδειξαν. Λίγες οι καλές φάσεις, το άγχος των μικρών ήταν εμφανές, η Δήμητρα είχε την εδαφική υπεροχή , ο ΑΟΤ το πάλεψε και είναι επιτυχία που μετά την δεκαετία του 1990 η παιδική ομάδα έφτασε στον τελικό.

Η Δήμητρα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο 12΄με σουτ του Αλεξόπουλου να περνάει ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Αγγέλη. Ένα λεπτό μετά οι του ΑΟΤ με αντεπίθεση και σουτ του Κογιάννη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 18΄ ο Αλεξόπουλος από πλάγια έκανε το σουτ και ο Αγγέλης εντυπωσιακά έβγαλε σε κόρνερ.

Στις αρχές της επανάληψης ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο 66΄ο Κοθράς με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0, με έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΟΤ διαμαρτυρόμενοι για χέρι στην αρχή της φάσης. Στο 75΄ η Δήμητρα έφτασε στην επιτυχία ενός ακόμη γκολ. Ο Νικλητσιώτης από πλάγια θέση «έπιασε» το σουτ, ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ  Αγγέλης  απέκρουσε, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Δήμητρα/Απόλλων: Κουτσάγιας (47΄Δεληλίγκας), Παπαθανασίου (64΄Στεργιόπουλος), Τσιαμάντας, Γερεντές, Κοθράς, Τσιούφης, Νάκος (69΄Μαγαλιός), Τσιαντούλας, Μπέσιος (77΄Τζόκας), Αλεξόπουλος (45΄Βασιλάκος),Νικλητσιώτης.

Α.Ο. Τρίκαλα: Αγγέλης,Τσάτσος,Σταμάτης,(77΄Πολύμερος),Τσιρογιάννης,Σκαρλέας,Τζάρντο, Ζαϊμι (80΄Παπαχρήστος),Δρόσος,Κογιάννης,Γκούμας(79΄Τζιάνης),Σαργιώτης(60΄Καράς).