Ψιμουλάκης: «Τρεις αποφάσεις του διαιτητή kαθόρισαν το παιχνίδι.»

20160411_182000_resized

Διαβάστε  τι είπε ο προπονητής των Τρικάλων στη συνέντευξη μετά το παιχνίδι

Στη κάκιστη  διαιτησία  του κ Μουρτζάκη ( της Ενωσης Ηρακλείου) απέδωσε όλο το βάρος της απώλειας  των δύο βαθμών ο  προπονητής των Τρικάλων. Ηταν μάλιστα πολύ αιχμηρός στη συνέντευξη τύπου και δεν δίστασε να πει πως το αποτέλεσμα το καθόρισαν 3 αποφάσεις του διαιτητή.

 

Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ Ψιμουλάκης  ανέφερε:  “Με τετοιες διαιτησιες δεν παει μπροστά το ελληνικο ποδόσφαιρο. Τρεις αποφασεις του διαιτητη εκριναν το παιχνιδι. Αποβληθηκα γιατί απωθησα τον 4ο ενω ημουν δέκα μετρα μακριά του. Το αποτέλεσμα δεν ειναι δίκαιο, το διαμορφωσαν αλλοι παράγοντες. Τα Χανιά έπαιξαν οπως τα περίμενα.Είναι προς τιμή του ΑΟΧ που παλεύει για τη σωτηρία τουΜπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς και το ελέγχαμε ως τις καθυστερήσεις. Δυστυχώς έχουμε παράπονα και θα δείτε γιατί στο βίντεο. Δεν γίνονται αυτά, η μπάλα να ταξιδεύει, ο διαιτητής να δείχνει άουτ και ο βοηθός πέναλτι. Και στο δεύτερο γκολ υπάρχει καθαρό οφσάιντ. . Έχουμε φριχτά παράπονα από αυτά που έγιναν. Είναι άθλια η κατάσταση. Εύχομαι στα Χανιά τα καλύτερα και να κερδίσουν την κατηγορία. Για κάθε ομάδα το εύχομαι αυτό. Με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Τρεις αποφάσεις καθόρισαν αποτέλεσμα, καλώς ή κακώς»

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Χανίων κ Γραφας  εριξε σπόντες για την πενιχρή επιθετική παρουσία των Τρικάλων στο παιχνίδι και τόνισε χαρακτηριστικά : Συγχαρητήρια στους παικτες μου. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομαδα , αλλά σήμερα δεν θυμαμαι μέσα στα 90 λεπτά να μας εκαναν μια οργανωμένη προσπαθεια.Είναι  δύσκολο να δεχτείς γκολ στα τελευταία λεπτά και πάλι να ισοφαρίζεις. Αυτό δείχνει ότι είχαμε ψυχικά αποθέματα. Ξέραμε τι θέλαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες. Τηρουμένων των αναλογιών δεν θυμάμαι να μας έκαναν τα Τρίκαλα μια οργανωμένη επίθεση.

Και τα δύο γκολ είναι από αδράνεια δική μας. Αν μπορείτε εσείς να βρείτε μια οργανωμένη επίθεση στο 90λεπτο, τότε εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο. Θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το ματς. Δεν είμαστε όμως δυσαρεστημένοι με το 2-2. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Εμείς που λένε ότι δεν κάνουμε επίθεση, σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο όταν πηγαίνεις στην τύχη και στο ό,τι να ‘ναι, έχεις πρόβλημα. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη. Εύχομαι στα Τρίκαλα να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η άνοδος».