Λουλούδια στον Κούγια από τον ΑΟΤ!

gialias_koygias-Αλέξη σε ευχαριστώ για το δώρο!!!

-Τι λες τώρα, αφού ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω!!!

Λουλούδια

Όσοι σκέπτονταν να αποδοκιμάσουν τον Κούγια στην επικείμενη έλευση του στα Τρίκαλα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν και να του προσφέρουν ανθοδέσμη!!! Η παρατηρητικότητα του Κούγια και η ένσταση που έκανε η ΑΕΛ μας δίνουν στο πιάτο την 3η θέση αφού ουδείς άλλος, ακόμη και εμείς που είχαμε άμεσο συμφέρον, δεν πήρε χαμπάρι το τι παίχτηκε στην Ελευσίνα!!!

Δεδομένα

Τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά πια για τον ΑΟΤ. Στον Απόλλωνα όχι μόνο δεν προσπάθησαν με κάποια δήλωση να συμμαζέψουν την κατάσταση αλλά ο ίδιος ο Τεννές παραιτήθηκε με αποτέλεσμα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να βρίσκεται σε δίνη. Απόλλων και ΑΟΤ θα ισοβαθμίσουν στους 46 και μπορεί να παίζουμε στην Ριζούπολη και να έχουμε χάσει εδώ αλλά με την αναταραχή στον Απόλλωνα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση της 3ης θέσης!!!

Δεν μάσησε

Το δείχνουν τα βίντεο, το δείχνουν και οι φωτό, το είδαμε και εμείς από κοντά. Δεν μάσησαν  ο Γιαλιάς και η παρέα του από το ντου των Σερραίων. Γι΄ αυτό και είχαμε τραυματίες από την πλευρά των οργανωμένων του Πανσερραϊκού. Και χαμένοι, και δαρμένοι…

Φιλοξενία

Η φιλοξενία πάντως αν εξαιρέσει κανείς το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν καλή. Δεν πειράχτηκαν ούτε οι Τρικαλινοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις Σέρρες, ούτε οι αρκετοί δημοσιογράφοι, ούτε τα μέλη της αποστολής.

Σερτζίνιο

Και ο Σερτζίνιο φαίνεται καθαρά ότι δεν κάνει άσεμνη χειρονομία αλλά δείχνει με τον δείκτη του χεριού του τον Γιαλιά αφιερώνοντας του το γκολ.

Χανιά

Στα Χανιά τους έφταιγε ο Γρατσάνης κατά τα άλλα!!! Δύο μέρες τώρα οι παίκτες δεν προπονούνται γιατί είναι απλήρωτοι. Μήπως αυτός που ήταν να φέρει τα λεφτά μπερδεύτηκε από την αλλαγή της ώρας;

Παιχνίδι

Και επειδή το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι των Τρικάλων είναι στα Χανιά παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Μην τυχόν και αποφύγουμε και το ταξίδι και πάρουμε αναίμακτα τους τρεις βαθμούς…

Σεμινάριο

Σεμινάριο για τα χειραγωγημένα παιχνίδια παρακολούθησαν χθες οι παίκτες του ΑΟΤ. Κάνα δυο που μπορούσαν να διδάξουν κιόλας στο εν λόγω σεμινάριο έχουν φύγει πάντως από την ομάδα!!!

Τύρναβος

Το πήρε απόφαση ο Βαζάκας ότι θα βγάλει την χρονιά στα Τρίκαλα ο Ψιμουλάκης και υπέγραψε στον Τύρναβο!!!

8η νίκη

Τα ανάποδα αποτελέσματα είναι αλήθεια ότι έχουν φέρει τα Τρίκαλα BC Aries σε θέση δύσκολη, ωστόσο με την περίφημη 8η νίκη σώζονται. Το θέμα είναι αν αυτή η 8η νίκη μπορεί να έρθει αυτό το Σάββατο μέσα στο Λαύριο, γιατί τελευταία αγωνιστική το άγχος θα χτυπήσει κόκκινο!!!

«ΦΛΟΥ»

…και δεν είμαστε για τέτοια!!!