Νυκταρης : Βαλτός από Μπουτζιώλη-Καραμελίδη ήταν ο Γρατσάνης

 

Ο Ηρακλής Νύκταρης υποστήριξε ότι ο Tρικαλινός διαιτητής  ήταν… βαλτός να μην διεξαχθεί το ματς ΑΟΧ – Κέρκυρα.

Ο Νυκταρης  φιλοξενήθηκε στον Χανιά Sport Fm 102,7 και στην εκπομπή του Μανώλη Βαϊδάκη, χαρακτηρίζοντας βαλτό τον Τρικαλινό ρέφερι από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλη. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έχει αναθέσει την υπόθεση στο γραφείο του Αλέξη Κούγια,,

Το flnews απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη του Νύκταρη και την παρουσιάζει:

«Ο διαιτητής ήταν βαλτός από την ΚΕΔ, τον Γιώργο Καραμελίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων για να μην παίξει. Τέτοια εντολή πήρε, αφού ο ΑΟΧ δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Τους σκοπούς δεν τους ξέρω. Αυτός από την ΚΕΔ που ορίζει κατευθυνόμενους διαιτητές και τους στέλνει στα Χανιά για να μη γίνει το παιχνίδι»

«Εγώ έχω παραιτηθεί, είμαι μόνο χρηματοδότης της ομάδας. Με ενημέρωσαν στις 14:40 για το θέμα. Είναι ένα φιάσκο από τον διαιτητή. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της αλλαγής ώρας. Έχω κανονίσει όλα τα τρεχούμενα. Για δύο λεπτά δεν έκανε το παιχνίδι. Έδωσα εντολή να φύγουν τα λεφτά από το Ηράκλειο, γιατί πρώτη φορά δεν ήμουν εγώ στο παιχνίδι. Είναι το μόνο παιχνίδι που δεν άλλαξε η ώρα. Υπάρχει αυτό πουθενά; Για δύο λεπτά να κλείσει το φύλλο αγώνα; Μίλησα και με τον Καλογιάννη, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε τα χρήματα.

«Ένα δευτερόλεπτο να μην βοηθήσω ο ΑΟΧ δεν θα παίξει. Κάθε εβδομάδα τα έξοδά του είναι 10.000 ευρώ. Δεν είμαι κάπου υπεύθυνος. Ό,τι μου είπαν τα πλήρωσα για να μην πει κανείς κουβέντα. Εγώ δεν ήμουν στα Χανιά. Δηλαδή, αν πεθάνω, δεν θα παίζει; Του Ηρακλή το όνομα κανείς δεν θα το βάζει στο στόμα του. Έχω πληρώσει χρυσά τα Χανιά»

Ο ΑΟΧ τι χρωστάει; Ο διαιτητής ήταν βαλτός από την ΚΕΔ, τον Γιώργο Καραμελίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων για να μην παίξει. Τέτοια εντολή πήρε, αφού ο ΑΟΧ δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Δεν χρωστάει τίποτα. Τους σκοπούς δεν τους ξέρω. Αυτός από την ΚΕΔ που ορίζει κατευθυνόμενους διαιτητές και τους στέλνει στα Χανιά για να μη γίνει το παιχνίδι.

Στο συμβούλιο της Football League το είπα και συμφώνησαν όλοι. Εγώ δεν πρόκειται να δεχτώ του χρόνου τον ορισμό διαιτητών. Μόνο με κλήρωση. Από τότε άρχισαν τα πράγματα να δουλεύουν αντίστροφα. Η ομάδα θα σωθεί. Εγώ δεν είμαι, είμαι απ’ έξω, αλλά έχω δώσει την ψυχή μου και τα λεφτά μου και είμαι μόνος. Ένα δευτερόλεπτο να μην βοηθήσω ο ΑΟΧ δεν θα παίξει. Κάθε εβδομάδα τα έξοδά του είναι 10.000 ευρώ. Δεν είμαι κάπου υπεύθυνος. Ό,τι μου είπαν τα πλήρωσα για να μην πει κανείς κουβέντα. Εγώ δεν ήμουν στα Χανιά. Δηλαδή, αν πεθάνω, δεν θα παίζει; Του Ηρακλή το όνομα κανείς δεν θα το βάζει στο στόμα του. Έχω πληρώσει χρυσά τα Χανιά».

Για το ποιος έχει την ευθύνη:
«Έχω δώσει εντολή στο γραφείο του Κούγια να προχωρήσει σε μηνύσεις. Η ΕΠΟ μας χρωστάει, η διοργανώτρια μας χρωστάει. Αν πεθαίναμε δεν θα έδιναν 2.000 ευρώ; Από την Πέμπτη είναι όλα πληρωμένα. Εδώ διακόπτονται ματς για μία ώρα και τα παίζουν. Στη Ζάκυνθο γιατί δεν έγινε το ίδιο; Μήπως γιατί είναι ο Υπουργός από εκεί;»

«Εγώ έφυγα. Γιατί δεν έρχεται κανείς να την πάρει; Όλα κυλούν ρολόι. Οι μεγιστάνες που φωνάζουν στο γήπεδο να έρθουν να πάρουν την ομάδα. Θέλουν να την καπηλεύονται και να την τρώνε κάθε μέρα; Αυτό έχω καταλάβει. Αν είχαν κάτι να πουν για μένα, θα είχαν εκραγεί όλοι. Μισό ευρώ χρέος να υπήρχε. Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Έχω δώσει εντολή στο γραφείο του Κούγια να προχωρήσει σε μηνύσεις. Πάρτε τον τηλέφωνο.

Αυτή η ΕΠΟ δεν πρέπει να υπάρχει. Δεν γίνεται αυτό, χωρίς λεφτά να μην παίζεις. Πρέπει να τελειώσουν αυτοί. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει πάρει πέναλτι. Δεν μας έχουν βάλει έναν διαιτητή από νομό της Κρήτης. Δεν πρέπει να γίνει κλήρωση; Ξεκάθαρα πράγματα. Μιλάω με ονόματα, φταίει ο Καραμελίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων.

Σε 100 ματς ο διαιτητής μπορεί αν δεν πάρει τα χρήματά του να φύγει στο ημίχρονο. Γιατί δεν το έκανε; Του είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ, ο Βούρβαχης ότι θα του έδινε ο ίδιος τα λεφτά, τον πήρε ο Καλογιάννης και του είπε ότι θα καλύψει η διοργανώτρια τα λεφτά. Άλλο να χρωστούν τα Χανιά και άλλο να είσαι κύριος στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ μας χρωστάει, η διοργανώτρια μας χρωστάει. Αν πεθαίναμε δεν θα έδιναν 2.000 ευρώ; Από την Πέμπτη είναι όλα πληρωμένα. Εδώ διακόπτονται ματς για μία ώρα και τα παίζουν. Στη Ζάκυνθο γιατί δεν έγινε το ίδιο; Μήπως γιατί είναι ο Υπουργός από εκεί;».