Ψιμουλάκης: «Η μαγκιά είναι να πάρουμε τα παιχνίδια που είναι μπροστά μας»

20160320_171517

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» μίλησε για ρίσκο στην συνέχεια

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης δήλωσε πως οι παίκτες του σεβάστηκαν την Ελευσίνα, τόνισε πως και ο ίδιος ήταν επηρεασμένος απέναντι στην παλιά του ομάδα και τόνισε πως μόνο με ρίσκο στην συνέχεια θα μπορέσει η ομάδα να μείνει κοντά στην κορυφή.

Τα συναισθήματα μου σήμερα ήταν ανάμεικτα γιατί παίζαμε απέναντι στον Πανελευσινιακό όπου έχω περάσει πολλά χρόνια από την ζωή μου ως παίκτης και προπονητής που είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και εύχομαι να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς δυστυχώς έπρεπε να κάνουμε τα αυτονόητα, σαν ΑΟ Τρίκαλα, σαν προπονητής. Ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα, μετά έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Και στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ένα γκολ νωρίς και μετά παίζαμε με σβηστές μηχανές. Αν μου πείτε γιατί δεν θα σας απαντήσω. Απλώς τα παιδιά όπως και με την Παναχαϊκή ξέρουν όταν παίζουν με έναν αντίπαλο που έχει χίλια δυο προβλήματα πρέπει να δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό. Η μαγκιά δεν είναι να κερδίζεις έναν αντίπαλο με χίλια μύρια προβλήματα, η μαγκιά είναι μπροστά μας».

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης τόνισε πως προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στο κυνήγι των πρώτων θέσεων πρέπει να ρισκάρει στην συνέχεια: «Ρισκάραμε και στην Κέρκυρα και δεν μας βγήκε. Δεν μας κάνει ισοπαλία σε Σέρρες και Λαμία, θέλουμε νίκες όσοι οι άλλοι κερδίζουν με μισό μηδέν».

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο των Τρικάλων για την στήριξη του στην ομάδα.