Αυτός είναι ο ΑΟΤ που θέλουμε!!!

12498473_1042776645764145_634921760_n

Νίκη 3-1 με ανατροπή στο ντέρμπι με την Αναγέννηση

Ντέρμπι με τα όλα του, ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά με ένταση, πάθος, τσαμπουκάδες, αποβολές και πολλά γκολ με τα Τρίκαλα να βρίσκονται πίσω στο σκορ από το 43’ αλλά να κάνουν μία επική ανατροπή στην επανάληψη κερδίζοντας τελικά το παιχνίδι με 3-1.

Το παιχνίδι έγινε υπο συνεχή βροχή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με λίγο σχετικά κόσμο στο γήπεδο ο οποίος όμως αποζημιώθηκε από το σούπερ θέαμα.

Τα Τρίκαλα ήταν πολύ κακά στο πρώτο 45λεπτο και η Καρδίτσα με σωστή αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις ήλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τσούκαλο στο 43’.

Στην επανάληψη η είσοδος του Φλίγκου έδωσε άλλον αέρα στην επίθεση των Τρικάλων και σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο των Βρούτσινα και Στεφάνοβιτς οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Η φάση που «πλήγωσε» τον εγωισμό των Τρικάλων έγινε στο 50’ όταν ο Φλίγκος ανατράπηκε καθαρά από πίσω από τον Κισκαμπάνη αλλά το καταφανέστατο πέναλτι δεν δόθηκε προκαλώντας μεγάλη ένταση και διαμαρτυρίες από τους παίκτες, τον πάγκο και τους φιλάθλους του ΑΟΤ.

Στο 62’ αποβλήθηκε ο Γκουγκούδης με δεύτερη κίτρινη κάνοντας χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη και για ένα τρίλεπτο οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν μαλλιά κουβάρια πλακώνοντας ο ένας τον άλλον!!! Από την φασαρία ο διαιτητής Αντωνίου επέλεξε τους Τσούκαλο και Ζώνα να αποβάλλει αφήνοντας τα Τρίκαλα με δέκα παίκτες και την Αναγέννηση με εννιά.

Ο Βρούτσινα μετά την διακοπή το …παστέλωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ και τα Τρίκαλα πήραν μπροστά!!!

Στο 79’ έγινε η μεγάλη ανατροπή με τον Κουσκουνά μετά από δοκάρι του Βρούτσινα ενώ στο 84’ ο Βρούτσινα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μία νίκη σπουδαία που σίγουρα δίνει άλλη ψυχολογία σε όλους εν΄ όψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι όπως το κατέγραψε live το sportrikala.gr:

Το ντέρμπι στο πιάτο σας απο το www.sportrikala.gr και μετάδοση απο το sportrikalaradio.gr (κάντε κλικ στις μπάρες δίπλα απο την σελίδα) και τον FM 100 Ράδιο Ζυγός σε περιγραφή Γιώργου Παπαγεωργόπουλου και Νίκου Πούλιου.

Η ροή του αγώνα:

7′ Γκολ του Τσούκαλου ακυρώνεται ως οφσάιντ

12′ O Ναβάρο μετά απο πάσα Βρούτσινα σουτάρει απο καλή θέση άουτ

15′ Ο Τσάμης μαζεύει προ του Δουκάκη

43′ ΓΚΟΛ Ο Τσούκαλος βγήκε απέναντι στον Χιώτη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με άψογο τρόπο και κάνει το 0-1

44′ Καλή προσπάθεια απο τον Βρούτσινα, μπλοκάρει ο Τσάμης

47′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, ο Μπλέντι απο καλή θέση σουτάρει άουτ με τον Τσιλούλη να μην μπορεί να την προωθήσει στα δίχτυα

50′ Ανατροπή του Φλίγκου που τον τραβάει την φανέλα απο πίσω και τον ανατρέπει ο Κισκαμπάνης, Ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα, διαμαρτυρίες, συμβουλεύεται και τον επόπτη και υπο δυνατές αποδοκιμασίες τελικά δεν δίνουν τίποτα. Το μοναδικό ερώτημα θα ήταν αν η ανατροπή έγινε μέσα ή έξω απο την περιοχή!!! Μεγάλη ένταση, κακή απόφαση του διαιτητή. Παράλληλα θα έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης της Αναγέννησης ως τελευταίος

(*) H τηλεοπτική εικόνα εκθέτει τον διαιτητή, καθαρή ανατροπή μέσα στην περιοχή

62΄Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Γκουγκούδη που χρησιμοποίησε το χέρι του σε εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη

65′ Μεγάλη ένταση στο παιχνίδι. Κόκκινες κάρτες για Ζώνα και Τσούκαλο, με δέκα τα Τρίκαλα, με εννιά η Καρδίτσα

66′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Τα Τρίκαλα ισοφαρίζουν σε 1-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βρούτσινα

79′ ΓΚΟΟΟΟΛ Τα Τρίκαλα με τον Κουσκουνά κάνουν την ολική ανατροπή και παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Ο Φλίγκος έδωσε στον Βρούτσινα το σουτ του οποίου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσάμη και ο Κουσκουνάς που καραδοκούσε πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το 2-1

83′ Ανατροπή του Κουσκουνά απο τον Γκόλια και πέναλτι.

84′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Βρούτσινα ευστοχεί και σημειώνει το 3-1!!!

90+ Σουτ του Φλίγκου φεύγει άουτ!

Τέλος αγώνα, μεγάλη νίκη!!!

Διαιτητής της συνάντησης  ο κ. Αντωνίου απο την Αθήνα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Κουτσόγιαννο, Λιαμπότη. Απέβαλλε τους Γκουγκούδη (62) και Τσούκαλο (65΄) της Καρδίτσας και τον Ζώνα των Τρικάλων (65′). Κίτρινη κάρτα είδαν οι Στεφάνοβιτς, Φλίγκος, Ριζογιάννης των Τρικάλων και  ο Τσιλούλης (60′)   της Αναγέννησης Καρδίτσας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Στ. Ψιμουλάκης): Χιώτης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Λαμπάκης (72′ Κουσκουνάς), Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης (46′ Φλίγκος), Ναβάρο (85′ Ντόϊκιτς), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας (84′ Μαυρίας), Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης, Τσιλούλης (65΄Ακασού), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι (76′ Υφαντής)

nikos3