Ενωτικό κλίμα στις αρχαιρεσίες του Αιόλου

Aiolos_Trikalon_BC_logo

Τα μέλη που απαρτίζουν το νέο ΔΣ του συλλόγου

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Α.Σ. Αίολος Τρικάλων με θέματα τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. καθώς και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει από εδώ και στο εξής τον σύλλογο στην επόμενη μέρα.

Ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ και Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής κος. Κωλέττης Κωνσταντίνος ξεκίνησε τη διαδικασία αναφέροντας στην τοποθέτησή του την μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου Δ.Σ. για την μετατροπή της ομάδας σε ΚΑΕ καθώς και τον σημαντικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει ο Ερασιτέχνης στην ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης , που άλλωστε είναι το μοναδικό άθλημά του, επιτελώντας τον βασικό σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος κος Νίκος Χλωρός και σημείωσε τα εξής:

Μετά από την συνάντηση μας ,αν θυμάμαι καλά στο δημαρχείο 28/05/2013, για τη συνέχεια της αγαπημένης ομάδας μας στην α1 κατηγορία και πως αυτό θα επιτευχτεί αλλά και πως καταφέραμε μέσα από πολλές δυσκολίες να κατακτήσουμε, όλοι μαζί, αυτόν τον στόχο,

Είμαστε και πάλι μαζί για να σας ενημερώσουμε ότι ο ερασιτέχνης Αίολος Τρικάλων και συνέχισε αθόρυβα αλλά με συνέπεια και επαγγελματισμό το έργο της υποδομής και όχι μόνο. Πέρα από την εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομών δημιούργησε για πρώτη φορά από την ίδρυση του γυναίκειο τμήμα με αξιοζήλευτα αποτελέσματα επίσης η άρτια οργάνωση εδώ και χρόνια στις ακαδημίες έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα κατακτώντας τα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων Τρικάλων και Θεσσαλίας και συμμετείχαν στης ημιτελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Επίσης με την θυγατρική ομάδα της Φαλώρειας συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ με εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο της Θεσσαλίας. Το βάρος βέβαια της όλης αυτής προσπάθειας το σήκωσαν και το σηκώνουν 2 άνθρωποι ..πρωτεργάτες της δημιουργίας του σωματείου..ο κος Σιαφαρίκας και ο κος Παπαγεωργίου τους οποίους και ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας γιατί γνωρίζω πολύ καλά την δουλειά και τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός τέτοιου μεγέθους οργανισμού. Φέτος ελπίζουμε και περιμένουμε αντίστοιχα αποτελέσματα.  Συμμετείχε λοιπόν ο ερασιτέχνης ΑΣ. Αίολος όχι μόνο σε αθλητικές, φιλανθρωπικές αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις από οποιονδήποτε και αν ζητήθηκε, επιτυγχάνοντας και τους σκοπούς της ύπαρξης του όπως αναφέρεται και στο καταστατικό του, δηλαδή τη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητισμού, τη σωματική αγωγή, τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, την ευγενή άμιλλα, την αλληλεγγύη, την υπευθυνότητα, τη δύναμη να κερδίζεις με τις δυνάμεις σου.

Εχοντας υπόψη σήμερα τα προβλήματα της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των νέων, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή, το ενδιαφέρον και τη ζωντάνια των νέων στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δίνοντας διέξοδο, νόημα και προοπτική.

Το σωματείο μας αυτό κάνει..διδάσκει σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά τα μυστικά της Καλαθοσφαίρισης μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και σωστά καταρτισμένων προπονητών, δίνοντας και τη γνώση και την κοινωνικοποίηση μέσω της ένταξης της σε μικρότερη κοινωνική ομάδα, που είναι το αθλητικό σωματείο.

Τέλος σήμερα, μετά από τρία χρόνια παραμονής της ανδρικής μας ομάδας Trikala BC Aries, στην Α1, θέλω να πιστεύω ότι ωρίμασε και θα υλοποιηθεί η άποψη , ότι ερασιτέχνης και ΚΑΕ πρέπει να συνεργαστούν ακόμα καλύτερα για το καλό όλων ..και ιδιαίτερα των νεαρών αθλητών μας.

Η συνέχεια του ερασιτέχνη Αίολου Τρικάλων, πρέπει να έχει σκοπό.. στόχο και όραμα. ευελπιστώ όλοι να είστε κοντά στο νέο Δ.Σ για να παραμείνει ο σύλλογος στην κορυφή και να ξεπεράσει τις προηγούμενες επιτυχίες του.!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

 

Στη συνέχεια εγκρίθηκε με απόλυτη πλειοψηφία ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ.

Στις εκλογές που ακολούθησαν, προς ικανοποίηση όλων των μελών, κατέβηκε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο αποδεικνύοντας την ενότητα του σωματείου και ως εκ τούτου εξελέγησαν για το Δ.Σ. όλα τα μέλη τα οποία έθεσαν υποψηφιότητα με απόλυτη πλειοψηφία.

Τα μέλη που εξελέγησαν είναι τα εξής:

 

ΧΛΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΧΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΚΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το νέο συμβούλιο το οποίο θα αποτελείται από 9 τακτικά μέλη και τρία αναπληρωματικά θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες ημέρες για την συγκρότηση σε σώμα.