Μάτια Γιουβέντους και Λέστερ για Φορτούνη

Οι εμφανίσεις του Τρικαλινού , ειδικά στα ματς του Champions League, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες

99f674e64ed43917895765922af14fed_XL

Έντονο είναι το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να… χάσουν ένα από τα σημαντικά «όπλα» τους.

Ο Τρικαλινός  επιθετικός επέστρεψε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Μίτσελ, κάτι που άλλαξε άρδην με την έλευση του Βίτορ Περέιρα, στα μέσα της περσινής σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε την θέση του στον Μάρκο Σίλβα και επί των ημερών του τελευταίου, ο διεθνής άσος έχει μετατραπεί στον ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

Οι εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη στο πρώτο μισό και ειδικά στα ματς του Champions League δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Το όνομά του έχει μπει στα μπλοκάκια πολλών συλλόγων, οι οποίοι παρακολουθούν την εξέλιξή του, ενώ ακούγεται όλο και πιο έντονα, ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού και της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, οι τελευταίες φήμες θέλουν την Γιουβέντους και την Λέστερ να εμφανίζονται έτοιμες για να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτησή του. Πάντως, στον Πειραιά δεν δείχνουν διάθεση να… χάσουν ένα από τα βασικά στελέχη τους… ελαφρά τη καρδία και ξεκαθαρίζουν πως ο Κώστας Φορτούνης θα φύγει με μεταγραφή, μόνο σε μυθική πρόταση, η οποία θα έχει οκτώ ψηφία και το πρώτο νούμερο θα ξεκινάει με το… 2 μπροστά.