Ψιμουλάκης: “Βρήκα ιμιτασιόν ανταλλακτικά” (Βίντεο)

Με νέες απίθανες ατάκες έδωσε στίγμα ο Ψιμουλάκης μετά την ήττα της ομάδας στην Κέρκυρα.

20160306_170232_resized

Τα είχε όλα η συνέντευξη τύπου στην Κέρκυρα. Ιμιτασιόν ανταλλακτικά, παίκτες που …ξωμένουνε παρά το βαρύ βιογραφικό τους και παστέλια!!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ψιμουλάκη: “Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, παίζαμε με μία ομάδα που ξέραμε τι στόχους έχει. Εμείς παίζαμε υπό πίεση γιατί η ομάδα έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και το λάθος που κάναμε εμείς το πληρώσαμε. Φυσικά θα είχε άλλο χαρακτήρα και άλλο αποτέλεσμα αν στις δύο φάσεις του Δουκάκη είχαμε βγει μπροστά στο σκορ θα είχε αλλάξει η ροή του αγώνα και νομίζω και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 80′ και όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο ο Κουσκουνάς έχασε άλλο ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Όσο και αν πιέσαμε δεν είχαμε την τύχη και την δυνατότητα να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν πόντο”.

Για να συνεχίσει λέγοντας: “Η ομάδα έκανε την προσπάθεια της, εγώ επί των ημερών μου προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα σε όλο το κομμάτι που λέγεται τεχνική, ψυχολογία, πειθαρχία αλλά σε χρόνο ντε τε δεν μπορούν να γίνουν όλα. Είναι λίγος ο χρόνος, συνεχίζουμε. Η ομάδα απομακρύνεται από τους στόχους της αλλά πρέπει να αποκτήσει υγεία σε όλους τους τομείς γιατί έχουμε τον άνθρωπο που έχει φιλοδοξίες, έχει ματώσει, έχει πληρώσει, συνεχίζει να πληρώνει αλλά ο στόχος απ’ αυτό το αποτέλεσμα έχει απομακρυνθεί. Δεν θα σταθώούτε στις πολλές απουσίες που είχαμε, γιατί όλα τα παιδιά αποτελούν επιλογές της διοίκησης και είναι μεγάλο το ρόστερ. Αυτό που λείπει και αυτό που βάζω εγώ αυτή τη στιγμή στην ομάδα άργησε να έρθει. Θα συνεχίσουμε πειθαρχημένα και θα συνεχίσουμε, η διοίκηση θα αποφασίσει. Δεν πετάμε λευκή πετσέτα αλλά ο στόχος έχει απομακρυνθεί. Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος, εγώ προσωπικά δεν πετάω πετσέτα όσο και αν έχει μεγαλώσει η ψαλίδα»

Για τις δηλώσεις που έκανε ότι η ομάδα δεν έχει βενζίνη είπε: «Βρήκα ανταλλακτικά μέσα σε μία εβδομάδα αλλά ήταν ιμιτασιόν. Αν είχα τον χρόνο να βρω τα γνήσια θα βλέπατε άλλα πράγματα. Ακόμη και αυτή την εικόνα που είδατε εμένα δεν μου αρκεί. Θέλω παλικάρια, θέλω μονομαχία, απ’ ότι είδατε με πέντε σέντερ φορ έπαιζα, εγώ έσπρωχνα και ο άλλος έβγαζε! Αν το κολλήσει ο Δουκάκης στο 0-0, δύο παστέλια και άλλο ένα ο Κουσκουνάς ακόμη και στο 90’ θα το είχαμε κλέψει το παιχνίδι, έστω και έτσι”.

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης τόνισε ακόμη ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει λόγω του κόσμου που έχει και την τεράστια δυναμική της.

Τέλος άφησε αιχμές για τις επιλογές παικτών: “Οι δυνατότητες της ομάδας είναι άλλες. Δεν είναι δυνατόν οι παίκτες με αυτό το βιογραφικό να ξωμένουνε”.

Δείτε το βίντεο  με τις δηλώσεις Ψιμουλάκη στην Κέρκυρα στο Ψιμουλάκης_Κέρκυρα