Ψιμουλάκης: «Υπερφορτωμένο το ρόστερ της ομάδας»

IMG_6753-1024x768

Έξω απ’ τα δόντια τα είπε ο  προπονητής των Τρικάλων  τονίζοντας μάλιστα πως υπάρχουν  υψηλά συμβόλαια που δεν χωρούν στην αποστολή

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σταύρος Ψιμουλάκης στάθηκε στους μυικούς τραυματισμούς των παικτών του ΑΟΤ και μίλησε για τον αποκλεισμό του Ναβάρο. τονίζοντας πως  έμεινε εκτός αποστολής, γιατί είπε ότι ήταν κουρασμένος. Ωστόσο η αναφορά που άναψε φωτιές στους παίκτες ήταν αυτή που ανέφερε στην τηλεοπτική συνέντευξη και ανέφερε χαρακτηριστικά  «Εγώ θέλω την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε, αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Το ρόστερ είναι υπεράριθμο και πρέπει να διαχειριστούμε υψηλά συμβόλαια που δεν χωρούν στην αποστολή. Ευχαριστώ τον κόσμο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα για να μείνουμε ζωντανοί μέχρι το τέλος. Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει το αποτέλεσμα. Ήταν ένα από τα καλύτερα μας του φετινού πρωταθλήματος απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Και οι δύο μπορούσαν να νικήσουν. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα τελευταία λεπτά, οπότε τρεις παίκτες μας έπαθαν θλάσεις και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί. Από πλευράς τακτικής και ψυχολογίας έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Είχαμε απουσίες, αλλά αυτή η ομάδα δεν είχε μάθει να πιέζει.

Μετά το 75′ και με τις συνθήκες που υπήρχαν (τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ υπέστησαν θλάση) είναι αξιοσημείωτο πώς πήραμε τον πόντο. Το αποτέλεσμα μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουν οι τραυματίες μας, τόσο καλύτερα. Το δικό μου πνεύμα είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να εκπληρώσουμε την επιθυμία του προέδρου. Ξέραμε ότι θέλαμε θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας για να καλύψουμε το έδαφος. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Κάναμε μία νέα αρχή μήπως και μείνουμε στο κυνήγι της ανόδου.

Για τον αποκλεισμό του Ναβάρο από την αποστολή:
«Το ρόστερ είναι υπερφορτωμένο. Εγώ δεν μένω σε κανένα όνομα και σε κανένα βαρύ συμβόλαιο. Χρειαζόμαστε παλικάρια και χαρακτήρες μέσα στο γήπεδο. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήταν κουρασμένος και του έδωσα χρόνο. Έχουμε εκτός τους Ναβάρο, Αρσενίεβιτς, Γκμπαλέ. Θα δούμε…».