Η Παναχαϊκή ακόμα να βρει λύση για τα δελτία

Me;izon pr;oblhma  το θέμα των δελτίων των νέων παικτών της πατρινής ομάδας. PanaxaFasi016

Εξέλιξη με το πολύκροτο θέμα των δελτίων της Παναχαϊκής δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και κατά 99,9% η πατρινή ομάδα δεν θα ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς πλέον έχει περάσει η προθεσμία που υπήρχαν στις ομάδες υπό επιτήρηση για να αποκτήσουν παίκτες.

Νεότερη ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ Παναχαϊκή σχετικά με το ζήτημα δεν προέκυψε, αν και οι διοικούντες εκφράζουν μια μικρή ελπίδα ώστε οι «κοκκινόμαυροι» να αποκτήσουν τους 11 παίκτες που έχουν συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες. Μάλιστα λέγεται πως οι άνθρωποι της Πατρινής ομάδας έχουν στα χέρια τους ένα κρυφό «άσο» στο μανίκι τους τον οποίο θα παίξουν σε αυτό το χρονικό σημείο, μήπως και μπορέσουν να βγάλουν τελικά άκρη και να αποκτήσουν τα δελτία των νέων παικτών.

Πηγές από την ΕΠΟ ανέφεραν πως η Παναχαϊκή έχει εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά που έπρεπε να καταθέσει- πιθανότατα αφορά τις ενημερότητες σε ΙΚΑ-Εφορία- και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να εκδοθούν τα δελτία από την αρμόδια επιτροπή, κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο η ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές.

 

Σύμφωνα με ην προκήρυξη του πρωταθλήματος η μοναδική διέξοδος της Παναχαϊκής είναι να ενισχυθεί με παίκτες από την ομάδα νέων αλλά και αυτό για να γίνει θα πρέπει να είναι ενήμερη σε ΙΚΑ-Εφορία. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και μπορεί η πατρινή ομάδα να ανεβάσει παίκτες όποια χρονική στιγμή επιθυμεί αρκεί φυσικά να έχει έτοιμα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κάτι που προς το παρόν είναι στον αέρα. πηγη mikriliga