Οι οπαδοί έδειξαν το δρόμο της ευθιξίας στον Μαραντά…

λο

 

Με ξεκάθαρο τρόπο έστειλαν το μήνυμα προς τον Μαραντά οι οργανωμένοι των Αθηνών.

Δυο αποδέκτες είχε η ανακοίνωση του Club  των Σακαφλιάδων Αθηνών για τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα των Τρικάλων.

Ο πρώτος είναι βέβαια ο μεγαλομέτοχος προς τον οποίο γίνεται και αναγνώριση της προσφοράς αλλά και υπενθύμιση πως η πόλη, ο κόσμος της οι φίλαθλοι της δεν θα πρέπει να εκβιάζονται από τελεσίγραφα και…

Ο δεύτερος αποδέκτης είναι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μαραντάς ο οποίος  με τη στάση που επέδειξε στο ματς με τον Κισσαμικό,  αλλά και με όσα αποκαλύφθηκαν (ως παρεπόμενα ) από τον τελικό της ΕΠΣΤ, μπήκε πλέον και στο στόχαστρο ακόμα και των πιο καλοπροαίρετων φιλάθλων του ΑΟΤ.

Το μήνυμα δε προς αυτός από το club  Αθηνών είναι σαφές και ξεκάθαρο «Στα τόσα χρόνια που παρακολουθούμε την ομάδα δεν θυμόμαστε προπονητή, και ενώ η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ, να παρατάει το παιχνίδι και να γυρνάει στην κερκίδα για να πουλήσει τσαμπουκά, επειδή ακούστηκαν κάποια αρνητικά σχόλια για την εικόνα της ομάδας μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο. Θεωρούμε ανεπίτρεπτο να μη σέβεται κάποιος, οποιοσδήποτε και να είναι αυτός, τους φιλάθλους του ΑΟΤ, οι οποίοι προσπαθούν να δίνουν το παρών κάθε αγωνιστική ξοδεύοντας από το υστέρημά τους. Όποιος επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά και προβαίνει σε ύβρεις απέναντι σε φιλάθλους, ας έχει την ευθιξία να παραιτείται και να μην καλύπτεται πίσω από την αδικαιολόγητα επίμονη προστασία του εργοδότη του».