Εκοψε πίτα ο Διγενής Νεοχωρίου

 

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα το σωματείο του Α.Ο. Διγενή έκοψε το βράδυ της Πέμπτης την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Οπως αναφέρει το oixalianews Η εκδήλωση διεξήχθη στην Ταβέρνα “Ο Σπυράνας” παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ποδοσφαιριστών, του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, του Προέδρου του ΝΠΔΔ “Πέλιννα” κ. Κώστα Κοκκινίδη, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Μέμηλα, του Προέδρου των Παλαιμάχων του Α.Ο Τρίκαλα κ. Στέφανου Πιάζα, του Γραμματέα των Παλαιμάχων κ. Γιώργου Λαγάρα και του Ιατρού κ. Γιώργου Κολώνα.

Ο Αντιπρόεδρος του Διγενή κ. Νίκος Ιακωβής ανοίγοντας τον κύκλο των ομιλιών αφού καλωσόρισε ονομαστικά τους επίσημους προσκεκλημένους έκανε λόγο για μία ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο της Οιχαλίας η παρουσία τους στην εκδήλωση. Απευθυνόμενος εν συνεχεία στους ποδοσφαιριστές ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στους ίδιους και στις οικογένειές τους και αναφέρθηκε στην αξία της προσπάθειας, μιας επιτυχημένης προσπάθειας όπως δήλωσε :

«Μπορεί όλοι μας κάποια στιγμή να στεναχωρηθήκαμε γιατί αυτό που πραγματικά έλειψε φέτος από την ομάδα μας είναι κάποια μεγάλη διάκριση όμως, αν το σκεφτούμε όλοι καλά η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα δείχνει ακριβώς το αντίθετο διότι την επιτυχία την διανύουμε…πέρυσι ήμασταν μία κατηγορία πιο κάτω…φέτος είμαστε στην Α’ Κατηγορία βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις τoυ βαθμολογικού πίνακα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ,  από τύχη καθαρά δεν περάσαμε στον τελικό του κυπέλλου. Δείχνει ότι η ομάδα εξελίσσεται, έχει μια επιτυχημένη πορεία από σας τους ποδοσφαιριστές, από τον προπονητή μας και τελευταίοι από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η επιτυχία είναι μπροστά θέλει επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιακωβής.

Παίρνοντας τον λόγω ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ιακωβής συμφώνησε με τα λεγόμενα του «Γιατρού», αλλά απευθυνόμενος σε όλους πέρασε ένα μήνυμα:

«Ο πρώτος γύρος πέρασε…θέλω ο δεύτερος γύρος να είναι καλύτερος…είμαι αυστηρός ποδοσφαιρικά για να μη χάσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει οικονομικά» δήλωσε ο κ. Ιακωβής.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης απευθύνοντας τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο για την πρόσκληση λέγοντας τα εξής:

«θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε και εγώ έχω υποχρέωση μεγάλη ειλικρινά να στηρίζω την Οιχαλία και με το παραπάνω. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Οιχαλίας, τους φίλους, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές για την αγάπη που μου δείχνετε, έτσι και εγώ θα το ανταποδώσω όσο μπορώ περισσότερο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεριβάκης.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Γιώργος Ιακωβής, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Ιακωβής, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο Γενικός Αρχηγός  κ. Χρήστος Σακελλαρίου και ο Γραμματέας κ. Δημήτριος Ρίζος με το φλουρί να πέφτει στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γιουβρή και ως αντίτιμο είχε χρηματικό ποσό.

Επίσης υπήρξαν 4 ακόμη τυχεροί, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Ζαφείρης, Βαγγέλης Μιχαήλ, Ασημάκης Λαγκαδινός και Χρήστο Παύλου  οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης και οι οποίοι έλαβαν χρηματικό ποσό που πρόσφεραν στο σωματείο οι κ.κ. Μεριβάκης, Κοκκινίδης και Μέμηλας καθώς και ο κ. Νίκος Παπαχατζής, αδελφός του αείμνηστου και αδικοχαμένου Μπάμπη Παπαχατζή, που φέρει το όνομα του το γήπεδο της Οιχαλίας.

Πηγή και φωτό oixalianews