ΑΕΦ: Ανακοίνωση με αιχμές για Φραγκούλη

 

Η διοίκηση της ΑΕΦ έδωσε τη δική της εκδοχή για την εξαφάνιση του επενδυτή της ομάδας

Αναλυτικά αναφέρει///

 

Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Στραβά αρμενίζουν μερικοί…

Η παλιά αυτή παροιμία ταιριάζει απόλυτα με το τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον αγαπημένο μας ιστορικό σύλλογο, την Α.Ε. Φαρκαδόνας.

Παλέψαμε με κάθε τρόπο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας για την ενότητα του συλλόγου, την συνοχή της ομάδας και όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων. Από την πρώτη στιγμή είχαμε τη διαβεβαίωση από το χρηματοδότη της ομάδας και επενδυτή αυτής ότι στο δύσκολο και ανεξερεύνητο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα «σήκωνε» το βάρος σχεδόν όλου του οικονομικού εγχειρήματος της ομάδας και αυτό ήταν κάτι που το διαβεβαίωνε συνεχόμενα και γινόταν πράξη. Οι προσωπικές διαβεβαιώσεις του χρηματοδότη της ομάδας προς όλους όσους είχαν οικονομική σχέση με την ομάδα (προμηθευτές, προπονητές, αθλητές) αναδεικνυόταν καθημερινά με ειλικρίνεια και υγεία και χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση σε όλο αυτό το διάστημα δεν εξέφρασε ανησυχία ή αντίρρηση έτσι ώστε να καταλάβουμε οι άνθρωποι που είμαστε κοντά στην ομάδα ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα…

Μάλιστα, οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας έγιναν όπως και όλες οι κινήσεις από την αρχή του καλοκαιριού εις γνώσιν του και με την υπογραφή του (χαρακτηριστική η τελευταία συμφωνία με τον αθλητή Μανακούσιο την Κυριακή 31/1/16).

Παλέψαμε όλοι μαζί με όλες μας τις δυνάμεις και βοηθήσαμε όσο μπορούσε ο καθένας για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας, διοίκηση, προπονητές, και αθλητές. Πιστεύουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι η ξαφνική και ακατανόητη για εμάς αποχώρηση του χρηματοδότη της ομάδας αφενός μας αιφνιδιάζει, μας στεναχωρεί και μας ανησυχεί (ανθρώπινα) για τους λόγους και την χρονική στιγμή που έγινε. Παράλληλα όμως μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε εάν μπορέσουμε μόνοι μας το δύσκολο αυτό εγχείρημα. Είμαστε σίγουροι ότι τώρα είναι ώρα για έργα περισσότερα, για λόγια λιγότερα, και περιμένουμε αυτοί που πραγματικά αγαπούν ή αγάπησαν το σύλλογο να έρθουν πιο κοντά και να βοηθήσουν όλοι μαζί στην επίτευξη του στόχου.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον έως τώρα χρηματοδότη της ομάδας για τη μεγάλη βοήθεια του αλλά οφείλουμε να υποσχεθούμε, πρώτα στον εαυτό μας, μετά στους προπονητές και τους αθλητές, αλλά και στους αγνούς φιλάθλους της ΑΕ Φαρκαδόνας ότι είμαστε εδώ, θα μείνουμε εδώ, και θα παλέψουμε όλοι μαζί για την ιστορία της ομάδας με αξιοπρέπεια.

 

Για την ΑΕ Φαρκαδόνας

Ο πρόεδρος

Χαλβατζάς Γεώργιος