Άνω-κάτω και…πλαγίως ο Απόλλων Σμύρνης

 

 

 

Πολλά ακούστηκαν και πολλά έγιναν μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Πανσερραϊκό

 

Η αρχή έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, όταν ο Μπάμπης Τεννές έκανε αλλαγή τον Γκότοβο, «χρεώνοντας» του τη φάση του πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ τα «Λιοντάρια». Η αντίδραση του κεντρικού αμυντικού να βγάλει τη φανέλα προκάλεσε την αντίδραση του 63χρονου τεχνικού.

«Μην αντιδράς έτσι. Γκαντεμιάζεις την ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων, χωρίς να πάρει κάποια απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.

Η συνέχεια δόθηκε στη προπόνηση της Δευτέρας όταν ο  Γιώργος Κόλτσης δεν επέτρεψε στον Γκότοβο να κάνει προπόνηση, στέλνοντας τον στο γραφείο του Τεννέ. Εκεί ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του.

«Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε σένα. Καλύτερα να φύγεις από την ομάδα», ήταν τα λόγια του Τεννέ με τον Γκότοβο να αρνείται να λύσει το συμβόλαιο του, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Οι εισηγήσεις Τεννέ για αποχωρήσεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Μετά το τέλος της προπόνησης κλήθηκαν στα γραφεία της Ριζούπολης και οι Κρητικός και Λαγός!

Ο πρώτος αν και την Παρασκευή ενημερώθηκε από τον Τεννέ ότι υπολογίζεται κανονικά και μάλιστα τον πήρε και στην 18άδα για το παιχνίδι με τους Σερραίους, άκουσε τους Τσέλιο, Κοτταρά (τεχνικοί διευθυντές) και Λεβεντογιάννη (γενικός αρχηγός) να του λένε ότι ήταν εισήγηση του προπονητή να λύσει το συμβόλαιο του!

Το «αφεντικό» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι ενήμερο για την κατάσταση που επικρατεί και φαίνεται να το παίρνει πάνω του, αδειάζοντας τον Τεννέ και διατηρώντας τους τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, με ότι αυτό συνεπάγεται.mikriliga