Τίτλοι τέλους για Ολ Βόλου

c6b6a24fe456438603f00eedb2fb42e7_L

Δεν έρχεται οριστικά στα Τρίκαλα, αποχωρεί από το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα εμφανιστεί αύριο στα Τρίκαλα. Για τυπικούς λόγους οι «κυανέρυθροι» θα παραταχθούν στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές αλλά …ελλείψει αντιπάλου το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στα χαρτιά υπέρ του ΑΟΤ με 3-0 α.α.

Ενδεικτικό για την κατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου είναι το ρεπορτάζ του magnesiasports.gr:

Αφού κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι», έστω και με εννέα παίκτες, να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, υπήρξε μια κινητοποίηση, προκειμένου να βρεθούν χρήματα, για να μπορέσει να βγάλει τη σεζόν με αξιοπρέπεια. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα.

Την Πέμπτη βρέθηκαν τα 10.000 ευρώ και πληρώθηκαν οι δόσεις στην εφορία, με την ομάδα να παίρνει φορολογική ενημερότητα. Επόμενος στόχος ήταν να εξασφαλιστεί και ασφαλιστική ενημερότητα, για να μπορέσουν να προωθηθούν παίκτες από την ομάδα Νέων στην πρώτη, αλλά και να γίνουν μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από τη Γ’ Εθνική.
Ωστόσο, παρά τις κινήσεις του Γιάννη Θεοδωρίδη, δεν συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό των 13.000 ευρώ. Πλέον, το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου είναι εντελώς αβέβαιο, καθώς υπάρχουν μόλις πέντε παίκτες στο ρόστερ και δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφών. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Ερασιτέχνης δεν αναλαμβάνει τη διοίκηση, δεν μπορεί να σταλεί στη Football League επιστολή αποχώρησης της ομάδας, η οποία θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγωνιστικές που δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.