Οι αριθμοί στο Καβάλα – Τρίκαλα

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÁÂÁËÁ / TRIKALA - KAVALA

Μικρή η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου περιορίζεται η μεταξύ της Καβάλας και των Τρικάλων BC Aries ιστορία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ οι δύο ομάδες δεν συνυπήρξαν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στην αναμέτρηση της 17ης Οκτωβρίου τα Τρίκαλα BC Aries επικράτησαν με 73-64 χάρη στο επιμέρους 23-14 της δεύτερης περιόδου καθώς στα υπόλοιπα δεκάλεπτα υπήρξε ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ντιμίτριους Κόνγκερ με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών που είχαν έναν ακόμη παίκτη με “νταμπλ-νταμπλ” τον Όβι Σόκο που σημείωσε 13 πόντους και μάζεψε επίσης 10 ριμπάουντ. Στον αντίποδα για την Καβάλα 17 είχε ο Τσάβνταρ Κοστόβ και 11 ο Ελόι Βάργκας.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΚΑΒΑΛΑ

*Η μακεδονική ομάδα είναι η πρώτη από την περίοδο 2011-2012 που σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος είναι στις δύο νίκες. Εκείνη τη σεζόν το Μαρούσι δεν είχε νίκη αλλά σε 12 αγώνες

. *Η Καβάλα αναζητάει μια νίκη που θα τις δώσει ελπίδες παραμονής και που παράλληλα θα είναι η 50ή της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έχει 49 σε σύνολο 146 αγώνων.

*Τρεις πόντοι θα είναι αρκετοί και για τον Τσάβνταρ Κοστόβ έτσι ώστε να γίνει ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία. Ο Βούλγαρος έχει 395 και μπροστά του με 397 είναι ο Νίκος Αγγελόπουλος

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*Μπορεί εντός έδρας να τα πηγαίνουν περίφημα οι Θεσσαλοί με πέντε νίκες σε επτά αγώνες -έχασαν μόνο από τον Ολυμπιακό και την Κηφισιά- όμως μακριά από αυτήν έχουν έναν από τους χειρότερους απολογισμούς της κατηγορίας αφού μετρούν μόνο ένα “διπλό” σε επτά αγώνες.

*Μάλιστα είχαν αρχίσει το Πρωτάθλημα με νίκη στην Αμαλιάδα και έκτοτε μετρούν έξι συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

*Επτά πόντοι χωρίζουν τον Γιώργο Τσιάρα από τους 1.600 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.