Ανάμεικτα συναισθήματα για Μαραντά

20160110_171442Έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα – Οι επισημάνσεις που έκανε

Ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Μαραντάς αναφέρθηκε αρχικά στα συναισθήματα του αντιμετωπίζοντας στο ντεμπούτο του την πρώην ομάδα του: «Σήμερα είμαι και χαρούμενος και λυπημένος. Χαρούμενος γιατί ήρθα σε μία καινούργια ομάδα και ξεκινήσαμε καλά με μία εύκολα σχετικά νίκη αλλά και στεναχωρημένος γιατί έχασε η ομάδα από την οποία προέρχομαι και εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει τον δρόμο του, να ανακάμψει βαθμολογικά γιατί αξίζει αυτή η ομάδα να βρίσκεται στην κατηγορία».

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Επιθετικά ξεκινήσαμε αρκετά καλά όμως είχαμε κάποια κενά στην άμυνα μας τα οποία δεν μου άρεσαν καθόλου και κινδυνέψαμε κάνα δυό φορές. Πετύχαμε ένα γκολ σε καλό  σημείο, δεν κινδυνέψαμε καθόλου, βελτιωθήκαμε στην επανάληψη, και ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε και άλλα γκολ όπως και έγινε. Το σκορ είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Έχω μείνει ικανοποιημένος, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Σε ερώτηση όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση απάντησε  ότι αναζητείται ένας ακόμη επιθετικός.

Ενας δημοσιογράφος από το Αίγιο τον ρώτησε σχετικά με την φυγή του από τον Παναιγιάλειο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχατε πει μετά τα τελευταία προβλήματα στην ομάδα, Παναιγιάλειος και στα καλά και στα άσχημα, τι σας οδήγησε να φύγετε πρώτος από την ομάδα;». Ο τεχνικός των Τρικάλων απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι δεν είναι του παρόντος και του είπε πως μπορεί κάποια στιγμή να βγεί στην εκπομπή του στο Αίγιο και να μιλήσει.

 

Από την άλλη ο προπονητής του Παναιγιάλειου Χρήστος Παρασκευόπουλος σημείωσε: «Εύχομαι τα Τρίκαλα να πετύχουν τον στόχο τους και εύχομαι και η δική μου ομάδα να βρει τον δρόμο που θεωρώ ότι θα είναι καλός και ομαλός. Είχαμε ένα πλάνο και μία στρατηγική ερχόμενοι στα Τρίκαλα, στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά με εξαίρεση το σημείο του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σε καίριο σημείο, στο πρώτο λεπτό  της επανάληψης δεχτήκαμε το γκολ και ήταν το καθοριστικό σημείο του αγώνα. Από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε καθόλου να διαχειριστούμε το παιχνίδι»