Νέες διεθνείς διακρίσεις για τον ΣΟΑΤ

20151213_175703

Σάρωσε και στην Βουλγαρία ο ΣΟΑΤ με 2 ΧΡΥΣΑ,1 ΑΡΓΥΡΟ και 3 ΧΑΛΚΙΝΑ

Στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Βουλγάρικη Ομοσπονδία και ο σύλλογος Hereya στις 12-13 Δεκεμβρίου 2015 στην Σόφια η Ομάδα Παίδων-Κορασίδων του ΣΟΑΤ έκλεψε τις εντυπώσεις.

Συμμετείχαν 1050 αθλητές,από 10 χώρες και 110 συλλόγους μεταξύ των οποίων και μια από τις δυνατότερες ομάδες του Ιράν που θεωρείται κορυφαία δύναμη.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους αθλητές μας με την κατάκτηση των 6 μεταλλείων που έφεραν τον ΣΟΑΤ στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης στην κατηγορια των Παίδων-Κορασίδων,γεμιζοντας μας με υπερηφάνεια και αισιοδοξία.Αν αναλογιστούμε ότι πρωτοκλασατα στελέχη της ομάδας και συγκεκριμένα όσοι γεννήθηκαν το έτος 2001 δεν συμμετείχαν βάσει του αγωνιστικού σχεδιασμού του ΣΟΑΤ είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα γιατί σίγουρα θα βρισκόμασταν ψηλοτερα.

Ετσι λοιπόν στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων(2001-2003)  ο ΣΟΑΤ συμμετείχε με 7 αθλητές,τους μικρότερους στην κατηγορια και πήρε 6 μετάλλια.Συγκεκριμένα:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΛΟΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΑΡΓΥΡΟ

ΤΟΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΧΑΛΚΙΝΑ

ΣΙΚΟΒΕΛΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΛΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Μεγάλη Επιτυχία συνιστά το γεγονός ότι ο Γεροβάιος ανακηρύχθηκε Καλύτερος Αθλητής Ολων των κατηγοριών στους Παμπαίδες καθώς κέδισε με εντυπωσιακό τρόπο 5 αγώνες.Θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και παντού βγαίνει Καλύτερος Παίκτης.

Ο Θοδωρής Λόης αν και μικρότερος ηλικιακά στους Παίδες (2003) κερδίζοντας 4 αγώνες και μάλιστα ακόμη και τον Τελικό εύκολα με 16-2 έδειξε την αλματώδη βελτίωση φέτος και θεωρείται εξαιρετικο ταλέντο που θα φτασει ψηλά.

Η Ευαγγελία Τότσιου που και αυτή μικρότερη ηλικιακά (2003) κέρδισε πολύ δύσκολους αντιπάλους και στον Τελικό στην κανονική διάρκεια ηρθε ισοπαλία 17-17 και ηττήθηκε στην παραταση στον χρυσό πόντο.Το μέλλον είναι δικό της …

Οι Μιχάλης Σικοβέλλας ,Δημήτρης Λόης και Χρήστος Μπλέτσας κερδίζοντας 2 αγώνες με ωραία απόδοση σταμάτησαν στον ημιτελικό καθως έχεσαν από καλούς αντιπάλους και κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο.Πιο άτυχος ο Δημήτρης Λόης πού έχασε από Ιρανό μα στάθηκε θαυμάσια.Σικοβέλλας και Μπλέτσας σταθερά στα μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που φανερώνει την ποιότητά τους.

Επίσης αγωνίστηκε χωρίς να μπορέσει να διακριθεί ο Μάριος Θεοδωσίου.

Ο ΣΟΑΤ τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή ανοδική πορεία στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό και είναι στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσειςα.Αυτό φανερώνει ότι θεωρείται δικαίως μεγάλη αθλητική δύναμη και έχει οδηγήσει παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος,Παιταρίδης,Εφη Δρούγκα και ο προπονητής του Μουζακίου Μάκης Μύττης.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές του συγχαίρουν θερμάντους αθλητές που αγωνίστηκαν καθώς και τις οικογένειες τους,είναι ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτά και τους εύχονται κάθε πρόοδο.