ΝΒΑ Επαιξε και βοήθησε του Ντένβερ ο Παπανικολάου

Ο Τρικαλινός φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου συνέβαλε στην εύκολη νίκη του Ντένβερ

 

Άλλη μία νίκη για το Denver (6η στα τελευταία 7 παιχνίδια), άλλη μία ενθαρρυντική εμφάνιση για τον Κώστα Παπανικολάου! Ο “Παπ” επέστρεψε στο rotation των Nuggets και όσο παίζει καλά -και οι “σβόλοι” κερδίζουν αγώνες- δεν πρόκειται να φύγει από αυτό. Στη Minnesota o 25χρονος φόργουορντ είχε 8 πόντους, 2/2 βολές, 3/6 σουτ, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος σε 19’49”, το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει φέτος από τον Mike Malone.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μόνος από τους τρεις Ελληνες που έφυγε ηττημένος από το γήπεδο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο ίδιος, πάντως, έπαιξε καλά. Εβαλε 15 πόντους με 6/11 σουτ (όλα από μέση και μακρινή απόσταση) και 3/4 ελεύθερες βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ έκανε και ένα λάθος στα 35’28” που αγωνίστηκε στην ήττα των Bucks από τους Lakers στο Los Angeles.

Ο DeMarcus Cousins έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Dwight Howard, και ο Κώστας Κουφός όμως δεν πήγε πίσω. Ο σέντερ των Kings πέτυχε περισσότερους πόντους και μάζεψε περισσότερα ριμπάουντ από τον Howard, κι ας έπαιξε μόνο 18’44”. Ο Κουφός ήταν πολύ θετικός όσο αγωνίστηκε, κάτι που δεν φαίνεται μόνο από τους 8 πόντους (με 4/7 σουτ και 0/2 βολές), τα 6 ριμπάουντ και το ένα κόψιμο, αλλά και από το +14 που είχε στον δείκτη “+/-”, το δεύτερο μεγαλύτερο του Sacramento.

 

Aναλυτικά σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βοστόνη-Κλίβελαντ 77-89

Μινεσότα-Ντένβερ 100-112

Σακραμέντο-Χιούστον 107-97

ΛΑ Λέικερς-Μιλγουόκι 113-95