“Εξάρα’ ο ΠΑΟΚ, νίκη και ο ΠΑΟ

Χωρίς να αντιμετωπίσει  πρόβλημα ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο των Χανίων στην Κρήτη και  με 2-6 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου BC154142CDF4726348F8302392809A39
Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που θα μπορούσε να είχε πετύχει τα διπλάσια τέρματα! Το τελικό σκορ αποδεικνύει και τη διαφορά των δύο ομάδων.Οι Κρητικοί πάντως «πάγωσαν» τον ΠΑΟΚ και προηγήθηκαν μόλις στο 3’. Ύστερα από σέντρα του Σαϊνέ, ο Σταματής με πλασέ έκανε το 1-0. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισαν στο 20’ κι ενώ είχαν χάσει νωρίτερα πολλές ευκαιρίες. Ο Ζάιρο αφού απέφυγε και τον Πρίφτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια με δύο γκολ του Σάμπο η ομάδα του Τούντορ πήγε με το 3-1 στα αποδυτήρια. Ο Σλοβάκος μέσος στο 23’ και στο 41’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ταυτόχρονα έδωσε απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Κρητικοί έμειναν με 10’ λόγω αποβολής του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τόσο την ανωτερότητα του, όσο και την αριθμητική υπεροχή και δημιουργούσε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 61’ ο Μυστακίδης με πλασέ έκανε το 4-1 και 4 λεπτά αργότερα ο Πέλκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 81’ τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λίτα, ο οποίος μείωσε σε 2-5. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σάμπο πέτυχε το τρίτο του προσωπικό τέρμα ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Κωνσταντινίδης/ Ολσεν

Κόκκινες: 45’ Μπριλάκης

Σκόρερ: 3’ Σταμάτης, 81 (πεν.) Λίτα / 20’ Ζάιρο / 23’, 41’, 85’ Σάμπο, 61’ Μυστακίδης

Χανιά (Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηηλιάδης, Παγώνης (54’ Μπουζούκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Νικτάρης (46’ Διαμαντόπουλος), Σάινε (Δεινόπαπας), Σταμάτης, Λίτα

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης (71’ Λέοβατς), Ζάιρο, Γκολάσα, Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας (65’ Αθανασιάδης), Μυστακίδης

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός 1-2

Με δύο γκολ του Βίκτορα Κλωναρίδη (7΄,41΄) ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας κι εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (είχε νικήσει στην πρεμιέρα τον Λεβαδειακό). Το γκολ των Αχαιών πέτυχε ο Στεργίδης στο 90΄.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ήταν επικεικώς θλιβερή, παρ’ όλα αυτά οι «πράσινοι», που δε ξεκίνησαν καλά στο ματς, αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και με δύο σουτ του Κλωναρίδη «κλείδωσαν» τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο κι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα τους στο πρωτάθλημα από τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο στο «Καυτανζόγλειο».

Το δυσάρεστο για το «τριφύλλι» ήταν αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ στο 16΄, όταν ο Σουηδός έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενός δυνατού τάκλιν που δέχτηκε από τον Χατζή. Ο παίκτης της Παναχαϊκής «έκοψε στα δύο» το διεθνή άσσο του Παναθηναϊκού έξω από την περιοχή, ωστόσο, ο διαιτητής Σελίμος που ήταν δίπλα στην φάση αντί να δώσει το φάουλ και να τιμωρήσει με κάρτα τον Χατζή, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η πρώτη διάγνωση για τον Μπεργκ αναφέρει ότι υπέστη διάταση στο δεξιό δικέφαλο κι εφόσον επαληθευτεί τότε θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες (ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τη Βέροια για την 13η αγωνιστική της Super League, λόγω τιμωρίας.)

Το ματς στο δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, παρ΄ όλα αυτά είχε ένα ακόμη γκολ, αυτή την φορά για την Παναχαϊκή με την προβολή του Στεργίδη στο 90΄. Γκολ, όμως, που δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ μετά την κεφαλιά-πάσα του Κάργα.

Διαιτητής: Σελίμος

Κίτρινες: Τζίλας, Κάργας – Κουτρουμπής

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ.Σπανός): Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χίσα, Στεργίδης, Πινδώνης (46΄ Ντελέκος, 56΄ Τρίγκας), Πέδρο Φερέιρα (83΄ Μητρόπουλος), Σιατραβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Κοτσόλης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μαρινάκης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (67΄ Αμπέντ), Κλωναρίδης (82΄ Λάμπρου), Μπεργκ (16΄ Καρέλης)

 

 

Βέροια – Καλλιθέα 1-0

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, έκανε σήμερα η Βέροια, καθώς για την 2η αγωνιστική στον 6ο όμιλο, επικράτησε εντός έδρας της Καλλιθέας με 1-0. Με την νίκη αυτή, η «βασίλισσα του βορρά» έφτασε στην πρώτη θέση τον Ατρόμητο με τέσσερις βαθμούς, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έχει έναν λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν. Ήταν το 17ο λεπτό, όταν ο Σιόντης έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Γεωργιάδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπατιόν από κοντά έδωσε προβάδισμα στην Βέροια. Στο 41ο λεπτό άλλαξε η αριθμητική ισορροπία των δύο αντιπάλων, καθώς ο Κατσικογιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη, μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να κρατήσουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Επέβαλαν τον ρυθμό τους και ήλεγξαν πλήρως τον αγώνα, ενώ στο 57ο λεπτό έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά μετά από φάση διαρκείας, ο Καϊκούτ έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Καϊκούτ έστειλε με «κεραυνό» την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μιχελή, ενώ στο 78` ο Ναζλίδης πλάσαρε απ το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Σταύρου πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα.

Όσον αφορά στην πρόκριση, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με την Βέροια να φιλοξενείται από την -βαθμολογικά αδιάφορη- Λαμία και την Καλλιθέα να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες : Ιμπραϊμ – Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μασένα

Κόκκινες : Κατσικογιάννης (δεύτερη κίτρινη)

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης, Μπατιόν (81` Καρακώστας), Ιμπραΐμ, Γεωργιάδης, Μερεμπασβίλι (67` Γιουσούφ), Καϊκούτ, Κόλα (67` Ναζλίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μιχελής, Σταύρου, Νόνης, Πίκολο, Παγώνης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (75` Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46` Γκίνης), Προκς (46` Μασένα).

Καλλονή – Πανσερραϊκός 2-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Καλλονή πέτυχε σήμερα την πρώτη νίκη της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό, όταν ο Αγγελούδης έκανε από δεξιά την παράλληλη μπαλιά προς την εστία της ΑΕΛΚ και ο Πόποβιτς την έσπρωξε στα δίχτυα, «γράφοντας» το 0-1. Από την πλευρά τους, οι νησιώτες ισοφάρισαν στο 55΄ με τον Μπαργκάν, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι παίκτες του Πανσερραϊκού δεν απομάκρυναν την μπάλα μετά τη σέντρα του Γεωργίου και την έστειλε στα δίχτυα των «λιονταριών». Στη συνέχεια η ΑΕΛΚ πίεσε για να πετύχει και δεύτερο γκολ και τα κατάφερε στο 85΄ με το σουτ του Γεωργίου που διαμόρφωσε το 2-1, σκορ που δεν άλλαξε ως το τέλος.

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)

Κίτρινες: Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος, Αναστασιάδης, Κλαντρούμπσκι – Τσιμίκας, Κούκολης, Καψάλης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Καλτσάς, Γιουκαρής (34΄ Κλαντρούμπσκι), Ελλακόπουλος (46΄ Μπαργκάν), Μανούσος, Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60΄ Χιντασέλι).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός (75΄ Ιωαννίδης), Καψάλης, Κούκολης, Ρούτσης, Ανδρέου (60΄ Ραμίρες), Τσιμίκας, Κιοσε, Παπαστεργίου (68΄ Μπεριάν), Αγγελούδης, Πόποβιτς.

Εργοτέλης – Παναιτωλικός 3-2

Την πρώτη νίκη του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε σήμερα ο Εργοτέλης, που επικράτησε με 3-2 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 2ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καπέλ από τον Κούτρη, όμως ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Δερμιτζάκης, κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Καπέλ.

Στο 31΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Καμαρά έκανε σουτ έξω από την περιοχή, και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανάκου. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου μετά από σέντρα του Κούτρη από αριστερά, ο Μάνος βγήκε μπροστά από τον Ρουμπουλάκου και με προβολή έδωσε στην ομάδα του Εργοτέλη προβάδισμα δύο τερμάτων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αγρινίου, που κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Βασιλείου στο 49΄, παρά το γεγονός ότι πιθανότατα ήταν σε θέση οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα οι Κρήτες κατάφεραν να επαναφέρουν τη διαφορά των δύο τερμάτων, όταν ο Ρέντζας βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πάσαρε στον Ινιατς, που σε κενό τέρμα έγραψε το 3-1.

Ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω και στο 72΄ μετά από ατομική ενέργεια του Καπέλ από τα δεξιά και πάσα στον Βιγιαφάνιες, μείωσε εκ νέου σε 3-2. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και με την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς η ομάδα του Αγρινίου αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου.

Ο Εργοτέλης από την άλλη έφτασε τους 4 βαθμούς και θα χρειαστεί ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16».

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Μάκος, Μπεχαράνο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Γρομητσάρης, Άλλα, Κυριακόπουλος (88΄ Γιαλούσης), Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κούτρης (76΄ Κούρτης), Κ. Καμαρά, Ίνιατς (60΄ Δωματάς), Ρέντζας, Μάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος (46΄ Μαρκόφσκι), Κόρστιενς (56΄ Παπάζογλου), Μάκος, Ρουμπουλάκου, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρομέρο, Ουάρντα (38΄ Βιγιαφάνιες), Ρουσκουγέδα, Καπέλ, Βασιλείου.

Τα φαβορί είχαν τον πρώτο λόγο στα ματς της Τετάρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, η ΑΕΚ έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ με 6-0 τον Πανελευσινιακό, άνετη νίκη και για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Λάρισα με το 2-0 επί της Ξάνθης πήρε το εισιτήριο και άφησε εκτός τους Θρακιώτες. «Ζωντανός» στην υπόθεση πρόκριση έμεινε ο Λβαδειακός.Αναλυτικά:
Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός 0-4

Περίπαος για τον Ολυμπιακό στο Αίγιο, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 του τοπικού Παναιγιάλειου. Τα «ερυθρόλευκα» γκολ πέτυχαν Καμπιάσο, Τσόρι, Κολοβός και Ερνάνι.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71′), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71′), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62′), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81′ Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62′), Φινμπόγκασον.

ΑΕΚ-Πανελευσινιακός 6-0

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ, όπου επιβλήθηκε με 6-0. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνταν από το πρώτο ημίχρονο με 4-0  χάρη στα γκολ των Πλατέλλα, Γιόχανσον, Μπουονανότε και Σοϊλέδη. Τελικά πέτυχαν άλλα δύο γκολ Αραβίδης, Μπουονανότε, παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΑΕΚ: Ανέστης, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Γιόχανσον (Φαγιέ 46′), Μποονανότε, Πλατέλλας (Κρισάντους 66′), Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Παληγεώργος (Καζνέτσης 52′), Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κάκαρας, Πούρνος, Τσολακίδης, Λίτσος, Ναούμ (Γιαννιτσάνης 70′), Μπλάνκο.

Αστέρας Τρίπολης-Κισσαμίκός 3-1

Οι Αρκάδες επικράτησαν με 3-1 του Κισσαμικού και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα τέρματα πέτυχαν στο 56′ ο Κιτοκό, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μουκάμ έκανε το 2-0. Στο 75′ ο Μάντζης μείωσε για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Φούντας στις καθυστερήσεις.

Κισσαμικός:
Γιαγκιόζης, Βουρβαχάκης, Παντελάκης, Κομογεννητάκης, Σουμπασάκης, Τσιμπότζι, Σμίλτος, Τσικουδάκης, Βλάχος, Τσουκάνης, Ευθυμιάδης.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κιτόκο, Γιαννούλης, Ντουντού, Δημούτσος, Χαμντανί, Μουκάμ, Τσοκάνης, Γιάννου.

Λάρισα-Ξάνθη 1-0

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η Λάρισα, καθώς επικράτησε 1-0 της Ξάνθης με σκόρερ τον Μπόγιοβιτς στο 34′. Αντιθετα οι θρακιώτες δεν έχουν καμία πιθανότητα πρόκρισης.

Λάρισα: Καβουσάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος Λαμπρόπουλος, Κρητικός, Κουτσινικούλης, Μπόγιοβιτς.

Ξάνθη: Τσενάμο, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Γκόμες, Σολτάνι, Τριάδης, Καπετάνος.

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0

Την πρώτη του νίκη στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας 2-0 της Κέρκυρας στην Βοιωτία. Σκόρερ ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 53΄και ο Γκιακουμάκης στο 89′

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Έντουιν, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαίρας, Στάθης, Ναβάρο, Γιακουμάκης, Θέος (65′ Νικολάου), Μάντζιος.

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Βλάχος (67′ Γκόμες), Ντιόγκο, Κρητικός, Ντατίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες:

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 3/12

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

1. Παναθηναϊκός 1-0-0 3-0 3

2. Λεβαδειακός 1-0-1 0-3 3

3. Παναχαϊκή 0-1-0 1-1 1

4. Κέρκυρα 0-1-1 1-1 1

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός 0-4

Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης 2/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

1. Ολυμπιακός 1-1-0 6-2 4

2. Απόλλων Σμύρνης 1-0-0 3-1 3

3. Πλατανιάς 0-1-0 2-2 1

4. Παναιγιάλειος 0-0-1 1-3 0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Λάρισα-Ξάνθη 1-0

ΑΕΚ-Πανελευσινιακός 6-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

1. Λάρισα 2-0-0 5-1 6

2. ΑΕΚ 2-0-0 7-0 6

3. Ξάνθη 0-0-1 0-1 0

4. Πανελευσινιακός 0-0-1 1-4 0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Κισσαμικός-Αστέρας Τρίπολης 1-3

Καλλονή-Πανσερραϊκός 3/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

1. Αστέρας Τρίπολης 2-0-0 7-1 6

2. Κισσαμικός 0-1-1 3-1 1

3. Πανσερραϊκός 0-1-0 0-0 1

4. Καλλονή 0-0-1 0-4 0