Πρόκριση στην παράταση για Φήκη

Από τη διαδικασία της παράτασης πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ομάδα της Φήκης

Στον πιο αμφίρροπο αγώνα των προημιτελικών δεν βγήκε νικητής από την κανονική διάρκεια του 90λεπτου . Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο ΠΟΦ βρήκε δίχτυα χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραίσκου ( επικράτησε με 1-0 και πανηγύρισε την πρόκρισή του  στην τετράδα.  Αξίζει να σημειώσουμε πως από το επιτελείο του ΑΣ Μετώερα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες  για την υπόδειξη του πέναλτι.

Hφάση που έκρινε το ματς βγήκε στην έναρξη της παράτασης και τότε ο Τασιόπουλος προσπάθησε να βρει τον Σκόνδρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Τσιαντούλας διεκδίκησε την μπάλα και ο διαιτητής Μανασής «είδε» χέρι υποδεικνύοντας πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καραΐσκος εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 ενώ τα  Μετέωρα μάλιστα τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε ο Τσιαντούλας. Οπως και νάχει όμως το πέναλτι έκρινε τον αγώνα. Συνοπτικά τώρα μαζί με τη Φήκη προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου και οι ομάδες του Νεοχωρίου και Ελευθεροχωρίου ενώ την Πέμπτη θα παίξουν για το 4ο εισιτήριο οι ομάδας Φαρκαδόνας και Μπάρας.ΦΗΚΗ: Ντόβας, Τασιόπουλος, Στεφόπουλος, Γούτσιος, Παπαευθυμίου, Σκόνδρας, Μπαλτιμάς, Δ. Τεντολούρης (68’ Α. Τεντολούρης, 98’ Γκούμας), Τσικρικάς (78’ Νουνός), Καραΐσκος, Τσερέπι.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Νιάρχος, Γραβάνης, Σακελλαρίδης, Βουλτσίδης (68’ Λίτσιος), Κωστής (25’ λόγω τρ. Μόκας), Παπαγεωργόπουλος, Γκόβαρης, Σκρέκας, Αυγέρος, Τσιαντούλας, Νταλούκας (84’ Κουβελάς)

Κυπελλο ΕΠΣΤ Προημιτελικά
Ελευθεροχώρι – Σαράγια 3-2

Νεοχώρι – Καστράκι 1-0

Φήκη-Μετέωρα 0-0 (1-0 παράταση)

Την Πέμπτη
Φαρκαδόνα – Μπάρα