Tα Μετέωρα 4-0 τον Πορταϊκό

 

Καλύτερα σε όλο το 90λεπτο τα Μετέωρα επιβλήθηκαν του Πορταικού με 4-0 στο ραντεβού της 8ης αγωνιστικής

METEORA_PORTAIKOS_7-11-15_1

Οπως αναφέρει το πορταλ tameteora Η Καλαμπακιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, το καλό της ημίχρονο ήταν όμως το δεύτερο όπου σημείωσε τρία τέρματα, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει ακόμη περισσότερα.

Ο Πορταϊκός από την άλλη πλευρά δεν κατάφερε να προβάλει την αντίσταση που μπορούσε κι έτσι δεν ήταν εφικτό να αποφύγει αυτή την βαριά ήττα.

Το σκορ άνοιξε στο 38’ όταν ο Κωστής έκανε την σέντρα, ο Πανάγος έδιωξε και ο επερχόμενος Μόκας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 54’ με τον Γραβάνη ύστερα από σέντρα του Σακελλαρίδη.
Στο 82’ ο Σακελλαρίδης με τον Γραβάνη προσπάθησαν να παίξουν το 1-2, αλλά ο Τσιαμπαλής στην προσπάθειά του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ και το σκορ έγινε 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Σακελλαρίδη στο 87’.

Άριστη η διαιτησία του Πάντου όπως και των βοηθών του, Σταφυλά και Ζήση
ΜΕΤΕΩΡΑ: Τέντος, Γραβάνης, Σακελλαρίδης, Βουλτσίδης, Μόκας, Σκρέκας, Γκόβαρης (46’ Παπαγεωργόπουλος), Κωστής, Νταλούκας (75’ Ταμπουράς), Τσιαντούλας, Κουβελάς (46’ Αυγέρος).

ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ: Πατέρας, Χ. Τσιαμπαλής, Γ. Πανάγος, Κούκλας, Βαγενάς, Κωνσταντούλας, Τσάκα, Παντέρας (85’ Δούλαλας), Κλαπανάρας, Α. Πανάγιος (75’ Ρούσας), Κουβελάς (85’ Τσιονάρας). πηγη φωτό ttameteora