Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Aπόσυρση ομάδας στη Γ Εθνική Μπάσκετ

Aπόσυρση ομάδας στη Γ Εθνική Μπάσκετ

Με 12 ομάδες  θα συνεχίσει ο 3ος Όμιλος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. ΟΗρακλής Κοζάνης δήλωσε  αδυναμία να συνεχίσει στο πρωτάθλημαhraklhs-kozanhs-logo

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ:

«Το Σωματείο Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης, με έγγραφο του, αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης της κατηγορίας και το άρθρο 47 παρ. 2 των κανονισμών υποβιβάζεται δύο Κατηγορίες και υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

 Σύμφωνα με το άρθρο 12 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών και λόγω του ότι η αποχώρηση του σωματείου Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης έγινε στην 5η αγωνιστική του Α’ γύρου το αποτέλεσμα της 1ης έως και 3ης αγωνιστικής δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου.  Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον Ηρακλή Κοζάνης».

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top