Ρούσσας: «Αδικαιολόγητα τα 3 γκολ ενώ είχαμε πλεονέκτημα»

 

Ο Τάκης  Ρούσσας χαρακτήρισε αδικαιολόγητο το γεγονός ότι η ΑΕΦ δέχτηκε 3 γκολ ενώ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα

sssd

 

Δημήτρης Ρούσσας:Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που στο προηγούμενο παιχνίδι βρήκε πολύ εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας τέσσερα γκολ. Θέλαμε να τους περιορίσουμε. Ξέραμε ότι η Πύδνα θα έμπαινε δυνατά από τα πρώτα λεπτά. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους αλλά δεν τα καταφέραμε. Ειδικά τα 15 με 20 λεπτά ήταν μονόλογος για την ομάδα της Πύδνας. Από εκεί και περά αλλάξαμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας και αρχίσαμε να πατάμε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αρχίσαμε σιγά σιγά να πιέζουμε και να βγαίνουμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί όμως που αρχίσαμε να ελέγχουμε και να ισορροπούμε το παιχνίδι φάγαμε ένα γκολ το οποίο είναι λάθος με την έννοια ότι χάθηκε η μπάλα στο αριστερό άκρο της αντίπαλης ομάδας και με μία μπαλιά 40 μέτρα βγήκε στην πλάτη μας ο επιθετικός. Παρ’ όλα αυτά συνεχίσαμε και δείχναμε να πατάμε καλύτερα στο διάστημα αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάμε το παιχνίδι στο ημίχρονο με το 1-1.

Παρ ότι είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα  μετά την αποβολή (σημ: για την ομάδα της Πύδνας), ήρθαν τα πάνω κάτω και αυτό είναι αδικαιολόγητο για την ομάδα μου. Την ευθύνη όλη την έχω εγώ. Δεν μπορεί η ομάδα να παίζει με παίκτη παραπάνω και να τρώει τρία γκολ σε 20-25 λεπτά. Μετά το 3-1 τα πράγματα έγιναν δύσκολα για μας αλλά με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι , όπως και μπήκαμε με το γκολ του Μηνά κάνοντας το σκορ 3-2. Σε εκείνο το διάστημα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Αποστόλη. Η νίκη είναι δίκαιη. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και πιο μεγάλη συγκέντρωση σε αυτά τα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Αποστόλη. Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του . Εύχομαι ό, τι καλύτερο και για τον Αποστόλη και την ομάδα της Πύδνας.

 

Αποστόλης Στύλος: Πρώτα από’ όλα να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια τον συνάδελφο και να ανταποδώσω όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί η ομάδα της Φαρκαδόνας αυτό που δείχνει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια είναι ότι της λείπει μόνο το αποτέλεσμα. Στα τρία προηγούμενα ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο και πήρε μόλις έναν βαθμό. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας και φάνηκε στο διάστημα από το 30’ μέχρι το 45’ που ισορρόπησε το παιχνίδι και κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα. Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη μας. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από άποψη δημιουργίας ευκαιριών και τακτικής. Είχαμε την ατυχία να πετύχουμε μόνο ένα γκολ στο διάστημα που κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ερχόμενη γρήγορη η κόκκινη κάρτα για μας αναγκάστηκαμε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, να μην πάμε σε ποδόσφαιρο με ανάπτυξη και να εφαρμόσουμε την τακτική των αντεπιθέσεων. Η ατυχία που είχαμε στα τελειώματα των φάσεων στο πρώτο ημίχρονο δε συνεχίστηκε στο δεύτερο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με ένα τυχερό γκολ και μετά σε κάθε κόντρα που κάναμε πετυχαίναμε και γκολ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και για το ποδόσφαιρο που παίξανε και την συμπεριφορά τους αλλά και την τακτική συμπεριφορά τους σ’ όλο το 90λεπτο. Να ευχηθώ στην ομάδα της Φαρκαδόνας κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Της λείπει ένα αποτέλεσμα.

 

Θοδωρής Φορτούνης: Για ακόμη ένα παιχνίδι ήμασταν πολύ άτυχοι. Δημιουργήσαμε φάσεις ενώ παράλληλα δεχθήκαμε αστεία γκολ. Ενώ είχαμε τον έλεγχο ακόμη και πριν την αποβολή δεν καταφέραμε να κουράσουμε την αντίπαλη ομάδα, όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Δεχθήκαμε γρήγορα τα γκολ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα είμαστε πιο τυχεροί και πιο ικανοί στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε να κάνουμε μία νίκη γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και είναι άδικη η θέση στην οποία βρίσκεται.