Πέρασε από το «Ζερλάν» η Βαλένθια

2Χ2 η Ζενίτ, πέρασε από το «Ζερλάν» η Βαλένθια (vds)

«Αφεντικό» του 8ου ομίλου έγινε η Ζενίτ, καθώς μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Γάνδης στην Αγία Πετρούπολη, είναι η μόνη που έχει φτάσει τους 6 βαθμούς.

Το σκορ για την ομάδα της Ρωσίας άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Τζιούμπα, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Τομά Ματόν στο 56’.

Κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό, ώστε οι Βέλγοι να καταφέρουν να αποσπάσουν έστω και την ισοπαλία.

Έτσι ο Σάτοφ στο 67’ έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους, με το 2-1 να μένει ως το φινάλε της αναμέτρησης και τη Γάνδη να μένει στον 1 βαθμό ενεργητικό μετά από δύο αγωνιστικές.

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κερζακόφ, Ανιουκόφ, Γκαράι, Λόμπαρτς (62′ Νέτο), Σμολνικόφ, Χάβι Γκαρθία, Βίτσελ, Σατόφ (88′ Ριαζάντσεφ), Ντάνι, Χουλκ, Τζιούμπα (71′ Γιουσούποφ)
ΓΑΝΔΗ: Σελς, Ραφίνια (89′ Κουλιμπαλί), Μίτροβιτς, Ασάρε, Νίλσεν, Ματόν (84′ Ράμαν), Νέτο, Κουμς, Σαγέφ, Μιλίτσεβιτς (80′ Πέντερσεν), Ντεπουάτρ.

Αντέδρασαν οι «νυχτερίδες»

Αντανακλαστικά μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 2-3 από τη Ζενίτ, έδειξε η Βαλένθια στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Οι «νυχτερίδες» νίκησαν με 1-0 μέσα στην Γαλλία τη Λιόν, την άφησαν στον 1 βαθμό και πέρασαν οι ίδιες στην δεύτερη με 3.

Το  μοναδικό τέρμα της συνάντησης, σημείωσε ο Φεγκουλί στο 42ο λεπτό.

ΛΙΟΝ: Λόπες, Ζαλέ, Μπίσεβατς, Ιμτιτί, Μορέλ (84′ Γκεζάλ), Τολισό, Νταρντέρ (43′ Φερί), Γκοναλόν, Καλουλού, Βαλμπουενά, Λακαζέτ (74′ Μποβί).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε, Κάνσελο, Μουστάφι, Αμπντενούρ (59′ Σάντος), Ορμπάν, Φουέγο, Παρέχο, Πέρες (84′ Ντανίλο), Φεγκουλί, Πιάτι, Νεγρέδο (71′ Ροντρίγκο)