«Μπαμ» Ελευθεροχωρίου στην Καλαμπάκα

Σπουδαίο διπλό για τους «Μαύρους Αετούς» – Τέσσερεις ομάδες έκαναν το δύο στα δύο

meteora-eleftheroxori_29-9-15_00001

Μεγάλη νίκη πήρε το ΕΛευθεροχώρι στο ντέρμπι της 2η αγωνιστικής κερδίζοντας εκτός έδρας τα Μετέωρα

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελιαδα tameteora : Τα Μετέωρα σε γενικές γραμμές δεν έπιασαν καλή απόδοση κι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Χ. Μανούρα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε πολλές αποφάσεις του.

Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής καταλόγισε έμμεσο σε διαμαρτυρία του Τσιαντούλα και τότε αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία ο προπονητής των Μετεώρων Βασίλης Γκούμπλιας και ο γενικός αρχηγός της ομάδας που βρισκόταν στον πάγκο.

Το Ελευθεροχώρι γενικά στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε καλύτερα, είχε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα στο 50’ ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Γραβάνη μέσα στην μεγάλη περιοχή, ενώ στο 54’ από γύρισμα του Γ. Σκρέκα η άμυνα των Μετεώρων κόλησε πιστεύοντας πως ο Καραστέργιος που έκανε την κεφαλιά ήταν οφ-σάιντ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, το γκολ κατακυρώθηκε κι έτσι διαμορφώθηκε το 0-1.

Στο 67’ ο Νταλούκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Σκρέκας για διαμαρτυρία.
Διαιτητής ήταν ο Χ. Μανούρας (ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη) από τον οποίο τα Μετέωρα έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του με βοηθούς τους Νταλούκα και Ν. Μανούρα.

 

ΜΕΤΕΩΡΑ: Νιάρχος, Γραβάνης, Αβραμόπουλος (65’ Κουβελάς), Μόκας, Νταλούκας, Αυγέρος, Κωστής, Γκόβαρης, Λίτσιος (76’ Α. Σκρέκας), Σακελλαρίδης, Τσιαντούλας (61’ Βουλτσίδης).
ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ: Κλιάκος, Μπαρμπαρούσης, Τσιγάρας, Σκρέκας, Ρόμπος, Κεχαγιάς, Καραστέργιος (76’ Καραβαγγέλης), Χοτζάι, Ρούκας, Μαράβας (86’ Τσαρούχας), Βερβέρας. Πηγή τα μετεωρα