Ξεκίνησαν με διπλό τα Μετέωρα

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα μπήκε η ομάδα των Μετεώρων που πέρασε από την έδρα της Μπαλκούρας

SONY DSC

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα μπήκε η ομάδα των Μετεώρων που πέρασε από την έδρα της Μπαλκούρας  κάμπτοντας την αντίσταση της Δήμητρας με σκορ 1-3

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν δυνατά από τα πρωτα λεπτά πίεσαν τους γηπεδο΄χους και στο  18’ ήταν ο Αβραμόπουλος που έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Δήμητρας και με ωραία μπαλιά βρήκε τον Γραβάνη, από εκεί και πέρα για τον ικανό επιθετικό τα πράγματα ήταν εύκολα, πλάσαρε και έκανε το 0-1.

Η Δήμητρα προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι στο 40’ ο Πατούλιας δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Νιάρχος ήταν στην σωστή θέση.

Στο 44’ ο Γκόβαρης έψαξε από το κέντρο τον Γραβάνη και ο «μίστερ γκολ» κρέμασε τον Αζίζ για το 0-2.

Αλλά και στην επανάληψη τα Μετέωρα ήταν αυτά που ήθελαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ώστε να τελειώσουν το παιχνίδι. Στο 52’ φάουλ του Αυγέρου η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αζίζ και έφυγε άουτ.

Ενώ στο 57’ ο Αυγέρος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 0-3.

Από εκεί και πέρα η Δήμητρα έψαξε το γκολ της τιμής και ήρθε στο 75’ με τον Στεργίου να κάνει ωραίο πλασέ και να γράφει το τελικό 1-3.

Στο 82’ τα Μετέωρα έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαγεωργόπουλος. Ενώ ο διαιτητής Χιώτης στο ημίχρονο είχε αποβάλει για διαμαρτυρία τον προπονητή της Δήμητρας Αποστόλη Γκαραγκάνη. Ήταν οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το ρολόι να δείχνει 1’37’’ και τον διαιτητή τα σφυρίζει το τέλος, ενώ η Δήμητρα έβγαινε σε αντεπίθεση. Αυτή η απόφαση έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες και την αποβολή.

 

ΔΗΜΗΤΡΑ: Αζίζ, Πατούλιας (64’ Μπακρατσάς), Στεργίου, Παπαδόπουλος (69’ Ψύρρας), Ιωάννου, Ταμπάκου, Ζαφειρόπουλος, Ποδάρας (56’ Ζελενίτσας), Μούτσιος, Μπαούτης, Νάζος.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Νιάρχος, Λίτσιος, Κωστής (63’ Κουβελάς), Αυγέρος, Παπαγεωργόπουλος, Μόκας, Νταλούκας (46’ Τσιαντούλας), Γκόβαρης, Σακελλαρίδης, Αβραμόπουλος (67’ Βουλτσίδης).

SONY DSC

 

SONY DSC