Παίκτες της Δήμητρας που μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες.

Η Δήμητρα φημίζεται για την ανάδειξη ταλέντων του τρικαλινού ποδοσφαίρου. Διαβάστε το άρθρο

12029189_403082536554816_1531419191_n

 

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος Νίκος Βενέτης που πέρυσι ήταν από τα βασικά μέλη της Ερασιτεχνικής ομάδας και βοήθησε τα μέγιστα την σεζόν 2014 στην κατάκτηση του Παιδικού από την ομάδα της Δήμητρας θα αγωνίζεται πλέον στην Πεύκη Αθηνών. Η ομάδα της Πεύκης αγωνίζεται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία και είναι θυγατρική του Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα ο Βενέτης θα πραγματοποιήσει της σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η νέα ομάδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του 19χρονου Αποστόλη Τσιώλη θα είναι ο Πιερικός. Ο Τσιώλης είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας της Δήμητρας και παλαιότερα αγωνιζόταν στις μικρότερες κατηγορίες του Αστέρα Τρίπολης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε προσωρινά στην ομάδα της Δήμητρας και βοήθησε στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΤ.

Τέλος ο 18χρονος Άγγελος Μπαρμπάτσης θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν στην Κ19 της Λαμίας και θα πραγματοποιήσει τις σπουδές του στο τμήμα Φυσιοθεραπείας της Λαμίας. Ο Μπαρμπάτσης αγώνιζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι και αυτός παιδί από τα «σπλάχνα» της Δήμητρας.

Η Ακαδημία της Δήμητρας εύχεται στους παραπάνω αθλητές που διακρίνονται πέρα από τα ποδοσφαιρικά τους προσόντα και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους, καλές σπουδές και καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες μένοντας μακριά από τραυματισμούς.