Γιαλιάς: «Χτύπησε όχι καμπάνα αλλά καμπανάρα για τους παίκτες»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σημείωσε πως η αποχώρηση Βαζάκα ήταν όχι απλά το καμπανάκι αλλά… καμπανάρα για τους παίκτες

Αποφασισμένος να μείνει για καιρό στον ΑΟ Τρίκαλα εμφανίζεται ο Χρήστος Γιαλιάς που με δηλώσεις του στο flnews.gr επεσήμανε πως βάζει τα… θεμέλια αυτή την περίοδο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σημείωσε πως η αποχώρηση Βαζάκα ήταν όχι απλά το καμπανάκι αλλά… καμπανάρα για τους παίκτες, χαρακτηρίζοντας αξιόλογο προπονητή τον Παναγόπουλο.

«Έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα των Χάβου, Τσιώλη και Παναγόπουλου. Υπήρξαν και άλλες επιλογές αλλά δεν ασχοληθήκαμε. Εμένα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Παναγόπουλος είναι αξιόλογος προπονητής. Χτύπησε… καμπανάρα για τους παίκτες. Ευελπιστώ να συνέλθει η ομάδα» επεσήμανε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν ο αποκλεισμός από το Κύπελλο αλλάζει τα πλάνα του στον ΑΟΤ απάντησε: «Έχω έρθει στα Τρίκαλα, μια πόλη που έχει μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξουμε κι εμείς στην ομάδα έργο, ώστε να μας πιστέψει ο κόσμος. Στα λόγια είναι όλοι καλοί. Εγώ θέλω να δείξω έργο για να αγκαλιάσει την προσπάθεια ο κόσμος. Πρέπει να τους το δείξουμε. Όλος ο νομός Τρικάλων παλεύουμε για ένα στόχο, την άνοδο στην Super League κι όχι για την σωτηρία. Εγώ ήρθα για να μείνω κι όχι για να φύγω. Τώρα βάζω τα θεμέλια. Δεν είναι εύκολο το ν’ ανέβεις στην Α’ Εθνική σε ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν ομάδες με βαριά φανέλα. Όμως θα το παλέψουμε».

Όσο για τα έργα που απαιτείται να γίνουν για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, σημείωσε: «Στο επόμενο διάστημα θα το προσπαθήσουμε. Κάποια στιγμή έχουμε δυο σερί παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (6η αγωνιστική με Αναγέννηση Καρδίτσας και 7η με Πανελευσινιακό). Σε εκείνο το διάστημα θα… τρέξουμε τις εργασίες ώστε να είναι έγκαιρα έτοιμο το γήπεδο».