Επιβεβαίωση από Γιαλιά

gialias-prop

«Ανεβαίνω αύριο με Βαζάκα στα Τρίκαλα»

Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές αναμένονται σε Πανελευσινιακό και Τρίκαλα βάσει των όσων δήλωσε στο flnews.gr ο Χρήστος Γιαλιάς. Ο μεγαλομέτοχος των «σταχυοφόρων» εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την συμπεριφορά της δημοτικής Αρχής της Ελευσίνας, τόνισε ότι αποχωρεί από την ομάδα και εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει τον ΑΟ Τρίκαλα!

«Ανεβαίνω στα Τρίκαλα αύριο (21/8) μαζί με τον Γιώργο Βαζάκα» ήταν τα πρώτα του λόγια και στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι όλα κανονικά πληρωμένα στον Πανελευσινιακό. Είναι τακτοποιημένες όλες οι υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου. Δεν αφήνω μόνο έργο στην Ελευσίνα αλλά και παίκτες. Βέβαια θα υπάρξουν και μερικοί που θα έρθουν μαζί μου».

Μιλώντας για τη συμπεριφορά του Δήμου υπογράμμισε: «Συνάντησα πλήρη αδιαφορία από την δημοτική Αρχή. Έχουν περάσει δυο μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα για το γήπεδο. Δεν ανέχομαι αδιαφορία από κανένα. Με τα χρήματα και τον κόπο μου δεν θα παίζει κανείς!».

Σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το ενδιαφέρον του για τον ΑΟ Τρίκαλα επεσήμανε: «Αύριο (21/8) έχω ραντεβού στα Τρίκαλα με τον Ερασιτέχνη. Θα μιλήσω μαζί τους και θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα».

Κλείνοντας, μίλησε ξανά για τον Πανελευσινιακό: «Έχω βρει ήδη ενδιαφερόμενους για τον Πανελευσινιακό. Έκανα τα πάντα για την ομάδα και κατάφερα να την ανεβάσω μετά από 15 χρόνια πάλι στη Β’ Εθνική. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου…».