Φιλική νίκη της ΑΕΦ

aef 1 (2)Επικράτησε των Φαρσάλων με 1-0
Ένα δυνατό και με πολλές ευκαιρίες για γκολ παιχνίδι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σήμερα όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Φαρκαδόνας, εκεί που η Α.Ε.Φ υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Φαρσάλων στα πλαίσια των φιλικών αναμετρήσεων της προετοιμασίας. Τα δύο σωματεία αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες και νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η ομάδα των Τρικάλων, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Αλέξανδρος Νικούλης. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν το τάιμ άουτ που σφύριξε ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μίσσας στο πρώτο ημίχρονο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και το ζεστό χειροκρότημα προς το πρόσωπο του Κώστα Νεμπεγλέρα όταν ο προαναφερόμενος έγινε αλλαγή για χάρη των φιλοξενούμενων.
Οι φάσεις της αναμέτρησης:
32′ Ο Πολυζόπουλος εισχωρεί από δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Κουτσουκέρα, σεντράρει και ο αφύλαχτος Νικούλης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.
41′ Ο Κουρούμαλος πιάνει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά ο Πατσιαλής θεαματικά του λέει όχι στο γκολ.
42′ Λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Γκαντιάς γίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά το ψηλό κρεμαστό του σουτ, εξουδετερώνεται τελευταία στιγμή από τον Κουτσουκέρα.
60′ Ο Διβανές με κεραυνό μέσα από την μεγάλη περιοχή σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Γκικούδη.
Α.Ε.Φ: Πατσιαλής,Κουμπούρας,Φορτούνης,Νάκου,Αετόπουλος,Γκαντιάς,Πολυζόπουλος,Ιακωβάκης,Διβανές,Νικούλης,Μίλκοβιτς
 Έπαιξαν επίσης: Τρυφούνοβιτς,Μπασιάκας,Κοντοβάς,Παπανδρέου,Ζαφειρίου,Παληγιάννης,Τσιούκας,Κουλτσιάκης,Σταμέκος,Γεωργίου,Μάλλιαρης
Αχιλλέας Φαρσάλων : Κουτσουκέρας,Οικονόμου,Τσανάκας,Φιλοιπούλης,Καραμπούζης,Νεμπεγλέρας,Τσετιροκλής,Κομισόπουλος,Κούρμαλος,Μπλατσέρης,Μπένος
Έπαιξαν επίσης:Αντωνιάδης,Αναγνώστης,Πλιούπας,Γκικούδης,Γρηγορίου,Ξυνογαλάς,Ζαγγανάς,Κατσανάκης,Τζέκας