Βασική η Σακελλάρη στη “δεκάρα” του ΠΑΟΚ

Βασική και αναντικατάστατη ήταν η Γεωργία Σακελλάρη στη μεγάλη νίκη της Γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ

 

Βασική και αναντικατάστατη ήταν η Γεωργία Σακελλάρη στη μεγάλη νίκη της Γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έδειξαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο, με τις Σκοπιανές να μην μπορούν να αντιδράσουν, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη, που αποτελεί ρεκόρ στην ευρωπαϊκή τους ιστορία, αφού ξεπέρασαν το 8-0 επί της λετονικής Σκόντο το 2012.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι της Ντιμιτρίγεβιτς στο 33′. Η ελληνική υπεροχή καρποφόρησε στο 37′, όταν από ασίστ της Ντιμιτρίγεβιτς, η Δημητρίου άνοιξε το σκορ, 1-0. Στο 39′ από πάσα της Κακαμπούκη, η Παντελιάδου έκανε το 2-0 και στο 42′, πάλι από ασίστ της Κακαμπούκη, η ίδια παίκτρια πέτυχε το 3-0. Στο 45+1′, η Παντελιάδου βρήκε την Ντιμιτρίγεβιτς, η οποία έκανε το 4-0, ολοκληρώνοντας ένα φοβερό δεκάλεπτο για την ομάδα μας.

Στο δεύτερο μισό και συγκεκριμένα στο 49′ από πάσα της Μάρκου, η Παντελιάδου πέτυχε το 5-0 και στο 51′ η σκόρερ τροφοδότησε την Κακαμπούκη, η οποία σημείωσε το 6-0. Στο 60′ η Νάτσεβα με αυτογκόλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0. Δύο λεπτά μετά, η Ντιμιτρίγεβιτς πέτυχε το 8-0 και στο 66′ η Κακαμπούκη το 9-0, από πάσα της Χαμαλίδου. Στο 74′ η Χατζηγιαννίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε τελικό το 10-0.

Με αυτήν του τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους έξι βαθμούς και περιμένει το βραδινό αγώνα της Γκλεντόραν με την NSA Σόφιας για να δει αν θα παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Η βουλγάρικη ομάδα έχει τρεις βαθμούς και είναι η μόνη που απειλεί τον ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή (18:00) θα αναμετρηθεί με τον «Δικέφαλο» για την τελευταία αγωνιστική. Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκριση στους «32» του Champions League παίρνει μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου (70′ Παπακωνσταντίνου), Γεωργίου, Βλασιάδου, Γκάτσου (46′ Χαμαλίδου), Κακαμπούκη, Δημητρίου, Χατζηγιαννίδου, Σακελλάρη, Μάρκου (79′ Γαβρά), Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου.

Ντράγκον: Άρσοβα, Τοντορόφσκα, Κόστοβα, Αντρέεφσκα (55′ Στοϊκόφσκα), Κριβιάνοβα, Νάσεβα, Αγκελόφσκα, Ντιμκόφσκα, Καρόφσκι (65′ Κολέφσκα), Γιανκουλόφσκα, Ναούμοφ