Καζάνι που βράζει ο ΑΟΤ

DSCF45371

Οι παίκτες δεν προπονήθηκαν, αναβλήθηκε το φιλικό με Φαρκαδόνα.

 

O AO Τρίκαλα ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Football League. Οι συνεχείς ανακοινώσεις απόκτησης παικτών, στελέχωσης του επιτελείου της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα καλλιέργησαν δικαιολογημένα μεγάλες προσδοκίες στους Τρικαλινούς φιλάθλους.

Ωστόσο όμως, τα πάντα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος από την αδυναμία του Χάρη Κουτσούρη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες (προκαταβολές συμβολαίων) που έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά το «σπάσιμο» της συμφωνίας με τον Κατσιγιάννη.

Στο Καρπενήσι η μουρμούρα ήταν έντονη και παρά την προσπάθεια του περιβάλλοντος του Κουτσούρη να καθησυχάσει τα πνεύματα σήμερα έσκασαν τα …κουκιά.

Οι παίκτες αρνήθηκαν να κατέβουν στην προγραμματισμένη για το απόγευμα προπόνηση στην Μπαλκούρα (παρουσία και των οργανωμένων οπαδών) παρά τις προσπάθειες Κουτσούρη και Αμανατίδη να τους μεταπείσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί και το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι με την Φαρκαδόνα στην Καλαμπάκα και όπως έγινε γνωστό αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα της ομάδας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα…

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το μέλλον κάθε άλλο παρά ευοίωνο προδιαγράφεται για τον ΑΟΤ.