Eστιάζει στη φυσική κατάσταση ο Αμανατίδης

 

Βάρος στην φυσική κατάσταση και την τακτική έδωσε στην απογευματινή προπόνηση το προπονητικό επιτελείο του ΑΟ Τρίκαλα

 

Το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει…

 

. Οι «κυανέρυθροι» μετά από ένα χαλαρό τρέξιμο και δυναμικές διατάσεις, ακολούθησαν ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν σε 2 γκρουπ με τον κ. Αμανατίδη να «παίρνει χιλιόμετρα» από τους παίκτες του με ασκήσεις κατοχής της μπάλας, σωστής κυκλοφορίας και πίεσης προς τον αντίπαλο.

Να σημειωθεί πως ο τεχνικός του ΑΟΤ πριν οι παίκτες μας μεταβούν στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, τους συγκέντρωσε για θεωρία.

 

 

Οι μεταγραφές και τα διαρκείας

Tην ώρα που η οικονομική κατάσταση στη χώρα, δημιουργεί πολλά εμπόδια στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, στον Α.Ο.Τρίκαλα καταφέρνουν και κινούνται σωστά και μεθοδικά, πραγματοποιώντας ηχηρές και παράλληλα ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις

Οι μεταγραφές των Αλμπάνη και Κοτσώνη και Κυριάκου, που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ήμερες, καταδεικνύουν τη διάθεση του μεγαλομετόχου, Χάρη Κουτσούρη και των συνεργατών του, να οδηγήσουν την πρώτη ομάδα του νομού, εκεί, όπου θέλουν και περιμένουν να τη δουν οι πολυάριθμοι φίλοι της.

Οι κινήσεις αυτές, αποτελούν μόνο την αρχή: Καθώς το επόμενο διάστημα, η ΠΑΕ Τρίκαλα θα προχωρήσει σε εξίσου ή και περισσότερο ηχηρές μεταγραφές, προκειμένου η ομάδα να διαθέτει τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της FootballLeague, ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Ο μεγαλομέτοχος, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν  γενικά αυτή την εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρει στα Τρίκαλα δυνατά ονόματα, ποδοσφαιριστές που θα συνδυάζουν την ουσία με το ποιοτικό θέαμα, έτσι όπως άλλωστε ο ίδιος είχε πει εξ’αρχής ότι θα πράξει, για να ικανοποιήσει τους Τρικαλινούς φιλάθλους.

Από την πλευρά του, ο κόσμος των Τρικάλων, εκείνοι που αποτελούν εδώ και δεκαετίες τη δύναμη του Α.Ο.Τ, καλούνται να προσφέρουν τη δική τους στήριξη στην ομάδα.

Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς πέρα από την οικονομική στήριξη στην ομάδα, καταδεικνύει ότι οι φίλαθλοι θέλουν να είναι και θα είναι κοντά της, στη νέα προσπάθεια, στη FootballLeague.

Οι φιλολαϊκές τιμές των εισιτηρίων, είναι εναρμονισμένες με τη γενικότερη οικονομική συγκυρία, ώστε ο κόσμος με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, να μπορέσει να δει όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Αξίζει λοιπόν ο κόσμος των Τρικάλων, να κάνει αυτή την κίνηση στήριξης και αγάπης προς την ομάδα της πόλης του, παίρνοντας θέση τη νέα σεζόν στο δημοτικό στάδιο και έχοντας την ευκαιρία να δει όλα τα σπουδαία ματς, που θα δώσει ο Α.Ο.Τ, απέναντι στις δυνατές ομάδες, που θα μετάσχουν στο πρωτάθλημα της FootballLeague.