Πήραν Παπαργυρίου τα Τρίκαλα

 

Έναν ποδοσφαιριστή που φέτος αγωνίζονταν στην Αν Καρδίτσας ενέταξαν στο ρόστερ τους τα Τρίκαλα

papargyrioy

Έναν ποδοσφαιριστή που φέτος αγωνίζονταν στην Αν Καρδίτσας ενέταξαν στο ρόστερ τους τα Τρίκαλα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά…

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Ιορδάνη Παπαργυρίου. Ο Παπαργυρίου είναι γεννηθείς στις 15-05-1992 , αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της football league με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχοντας 23 συμμετοχές.

 

Το βιογραφικό

11/12   ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 20

12/13   ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ    24

13/14   ΚΑΒΑΛΑ       20

14/15 ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 23

 

Σε δηλώσεις του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ σημείωσε: «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και μέσα από την συνολική εικόνα και την καλή πορεία να έχω τις ανάλογες παραστάσεις. Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ δυνατό με πολλές προκλήσεις και πολλά ντέρμπι. Η χρονιά θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν οι βάσεις για να πετύχουμε κάτι καλό. Οι νέοι μου συμπαίκτες που βρίσκονται από πέρυσι στην ομάδα μας βοηθάνε από την πρώτη στιγμή να προσαρμοστούμε στα αποδυτήρια. Η πορεία η περσινή ήταν επιτυχημένη και θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας».