Ο Βακουφτσής προπονητής στην Κ-19 !

Στον “Ιταλό” ανέθεσε ο Α.Ο.Τρίκαλα το νευραλγικό πόστο του προπονητή για την ομάδα Κ-19 , της νέας αγωνιστικής σεζόν

 BAKOYFTSHS GIOR fc3fb00c344bbf4653e5d963983a5f6a_XL

Ο λόγος, για το Γιώργο Βακουφτσή, έναν άνθρωπο, με τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Φιορεντίνα, ο Ηρακλής, ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ Μετέωρα, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’, το οποίο απαιτείται, για να μπορέσει κάποιος να δουλέψει ως προπονητής σε ομάδα K-19 τηςFootball League.

Μιλώντας για τη σπουδαία αυτή πρόκληση της προπονητικής του καριέρας, ο Γιώργος Βακουφτσής υπογράμμισε: «Ξεκινάμε να χτίσουμε μία ομάδα, που θα αποτελέσει το μέλλον του Τρικαλινού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κουτσούρης μου πρότεινε να βοηθήσω σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι και ελπίζω να το πράξω μέσα από τη δουλειά μου. Η ομάδα Κ-19 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σκαλοπάτι για τα Τρικαλινά παιδιά. Τα τελευταία 3-4 χρόνια βρίσκομαι μόνιμα στα Τρίκαλα και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές από το Ερασιτεχνικό του νομού, που με το ταλέντο τους, μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. ‘Εχω ήδη μία λίστα από αρκετούς ποδοσφαιριστές και θα πρέπει στη συνέχεια να μιλήσουμε με τους ίδιους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να τους εντάξουμε στο δυναμικό του Α.Ο.Τρίκαλα. Στόχος μας η ομάδα να γίνει όσο πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα».