Μείωση τιμών στα διαρκείας του Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο πειραϊκός σύλλογος, αντιλαμβανόμενος την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας, μείωσε αισθητά τις τιμές των εισιτηρίων που σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις και το 50%.

Συγκεκριμένα ο κ. Βρέντζος δήλωσε σχετικά με την φετινή οικονομική πολιτική στις πωλήσεις των διαρκείας: «Φέτος είναι μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογό μας. Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο σημαντικός οργανισμός στην χώρα, είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Με πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και 22η θέση στην Ευρώπη.

Ο Ερασιτέχνης πλέον οικονομικά υγιής, χάρις στην στήριξη του κόσμου και της ΠΑΕ σε όλα τα αγωνίσματα. Δυστυχώς, δεν ισχύουν τα ίδια για την χώρα και την κοινωνία. Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση. Ο πυρήνας για εμάς ήταν να δώσουμε την αγάπη στον κόσμο. Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία και το τι συμβαίνει και την δυσκολία και αβεβαιότητα που βιώνει ο κάθε φίλαθλος.

Προχωράμε σε μία πρωτοφανή μείωση που φτάνει έως το 50%. Πλέον πάνω από 18.000 εισιτήρια θα διατίθενται για όλους τους αγώνες σε τιμές 100-170 ευρώ. Θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια στα 40 ευρώ. Δηλαδή 2 ευρώ ανά ματς.

Δεν θέλουμε οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την κρίση να μην μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Πλέον έχουν διαμορφωθεί στο 30%, δηλαδή κατά πολύ μειωμένες από αυτές που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια. Το κάνουμε με όλη μας την καρδιά. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας. Θέλουμε να είναι κοντά μας και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας».

Σχετικά με το αν οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις της χώρας θα επηρεάσουν το μπάτζετ της ομάδας, ο κ. Βρέντζος δήλωσε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μία εταιρεία πολύ ισχυρή οικονομικά, αλλά οι εξελίξεις είναι ό,τι το χειρότερο. Εμείς πορευόμαστε στο ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι συνεχίζουμε στο κομμάτι του μπάτζετ και του σχεδιασμού. Στα διαρκείας πήραμε το κακό σενάριο. Το καλύτερο θα ήταν να ξέρουμε ακριβώς το συντομότερο δυνατό το τι θα συμβεί».