Έκλεισε προπονητή η Πάτρα, «τρίβουν τα χέρια τους» στα Τρίκαλα

Πιο προσιτό γίνεται πλέον το σενάριο της συνεργασίας  της  ΚΑΕ Τρίκαλα με τον Κ Φλεβαράκη Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα…

IMG_5305

Πιο προσιτό γίνεται πλέον το σενάριο της συνεργασίας  της  ΚΑΕ Τρίκαλα με τον Κ Φλεβαράκη,  αφού μετά την Καβάλα (που ανακοίνωσε ανανέωση με Τζήμα) έκλεισε προπονητή και ο Απόλλωνας Πάτρας

Τα νέα ακούστηκαν πολύ ευχάριστα στο επιτελείο των Τρικάλων, γιατί το τελευταίο καιρό η φημολογία έφερνε τον Μακεδόνα τεχνικό μέσα στα σενάρια της Αχαϊκής ομάδας, γεγονός που προφανώς θα δυσχέραινε τις επαφές στο οικονομικό κομμάτι με την ΚΑΕ Τρίκαλα.

Από τη στιγμή όμως που οι Πατρινοί ανακοίνωσαν (σήμερα) τον Θ. Παπαχατζή ως αντικαταστάτη του Βετούλα , γίνεται πλέον αντιληπτό πως το ηγετικό δίδυμο της η aries  και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, μπορούν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στις επαφές με τον Φλεβαράκη και φυσικά μπορούν να διαπραγματευτούν και να κατεβάσουν στα δικά τους «μέτρα» το κόστος της συνεργασίας για την καινούρια σεζόν.

Αξίζει να θυμίσουμε  πως σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Διαλόγου» το ξεκαθάρισμα και ο οργανωτικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχουν  ήδη αποφασιστεί σε πρώτο βαθμό από την συνάντηση των κκ Ρουσιαμάνη Ρεντζιά (πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη) , ενώ οι επαφές με τον Κώστα Φλεβαράκη θα γίνουν πιθανότατα με την έλευση του κ Ρουσιαμάνη  στα Τρίκαλα για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η ομάδα για να τιμήσει τους χορηγούς της.

Σύμφωνα δε με την αναφορά  του διαλόγου: « με τον ερχομό του κ Ρουσιαμάνη στα Τρίκαλα θα ανοίξει και το κεφάλαιο του προγραμματισμού της καινούριας σεζόν. Φυσικά πρώτο θέμα στην ατζέντα της διοίκησης θα είναι το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Απ ότι λέγεται πάνω-πάνω στην λίστα εξακολουθεί να φιγουράρει το όνομα του Κώστα Φλεβαράκη, με μία όμως σημαντική προϋπόθεση : Να προσγειώσει  τις απαιτήσεις σε λογικά επίπεδα για να βρεθεί έτσι η χρυσή τομή στο οικονομικό προκειμένου να επισφραγιστεί  έτσι η νέα  συνεργασία. Πάντως ως θετικό στοιχείο των τελευταίων ημερών εκλαμβάνεται το γεγονός ότι ο προπονητής αντιλήφθηκε  τις καταστάσεις ζύγισε τα υπερ και τα κατά μίας πιθανής εξόδου από τη χώρα και τουλάχιστο προς αυτή την κατεύθυνση έχει πάρει τις αποφάσεις του… Πάντως αν  για οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει του Φλεβαράκη τότε θα πρέπει να αναζητηθεί προπονητής με ίδια φιλοσοφία ικανός να διαχειριστεί ένα περιορισμένο μπάτζετ. Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης πάντως έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι το παικτικό μπάτζετ θα αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι έχοντας ως πρόθεση να δημιουργήσει μία ομάδα που θα παίζει καλό αλλά και θεαματικό μπάσκετ».