Στην Θεσσαλονίκη ο Ριμπολόβλεφ!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίσκεψη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην Θεσσαλονίκη.

pegasus_LARGE_t_1041_106593945

 

Τον μεγαλομέτοχο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό και ιδιοκτήτη του νησιού Σκορπιός, εντόπισε να κόβει …βόλτες στην πλατεία Αριστοτέλους η εφημερίδα “Δημοκρατία” στην οποία ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις.

“Δεν μπορώ ούτε δηλώσεις να κάνω, ούτε να σας πω για ποιο λόγο βρίσκομαι εδώ” είπε, λίγο πριν κάνουν την εμφάνιση τους οι τέσσερις άνδρες της ασφάλειας του. Το δημοσιεύμα της εφημερίδας μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ του λόμπι του ξενοδοχείου Electra Palace, στην καρδιά της πόλης, δεν κίνησε την περιέργεια κανενός. Χαλαρός, φορώντας μια μπλε φόρμα και αθλητικά παπούτσια, σε τίποτα δεν θύμιζε τον μεγιστάνα του πλούτου, τον οποίο έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με απίστευτη χλιδή και λάμψη.

Ήταν όμως αυτός, περιστοιχισμένος από τα άγρυπνα βλέμματα των τεσσάρων ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας, που ξεχώριζαν για τα σωματικά τους προσόντα και την επιβλητική τους παρουσία, αλλά και από δύο γραμματείς. Ούτε καν στο ξενοδοχείο γνώριζαν την πραγματική του ταυτότητα, αφού έδωσε διαφορετικό όνομα και η επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ήταν ινκόγκνιτο για όλους! Πιθανολογείται, ότι η Θεσσαλονίκη ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός του, πριν μεταβεί στο Άγιο Όρος”.