Φιλικό Επίλεκτων με το Νιου Χαμσάιρ του ΝCAA στα Τρίκαλα

 

Ένα φιλικό που θα φέρει  άρωμα από το Μπάσκετ του NCAA  θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την 28η Ιουνίου , με την παρουσία παλιών παικτών του ΑΣΤ2000 και Αιόλου

Πιο συγκεκριμένα η Μπασκετική ομάδα του φημισμένου Κολλεγίου Νιου-Χαμσάϊρ , στο πλαίσιο της μικρής της περιοδείας στη χώρα μας θα παίξει 3-4 τέσσερα φιλικά σε Αθήνα Θεσσαλονίκη (ίσως και Πάτρα) και σ’  ένα απ’ αυτά θα βρεθεί και στα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσει μια Μικτή ομάδα Επίλεκτων Καλαθοσφαιριστών που αγωνίστηκαν  στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 κατηγορίας  φορώντας φανέλες του ΑΣΤ2000 αλλά και του Αιόλου (σημερινής ΚΑΕ Τρίκαλα BC).

Tο φιλικό θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης (στην έδρα των δύο ομάδων δηλαδή) και αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί θα εμφανιστούν στο παρκέ Αμερικανοί κολεγιόπαιδες που αγωνίζονται στο ΝCAA , αλλά και γιατί μετά από χρόνια θα βρεθούν μπροστά στο τρικαλινό κοινό αθλητές και προπονητές του παλιού ΑΣ Τρίκαλα ,και του Αιόλου.  Ήδη  αποδέχτηκαν την πρόσκληση  Τζήμας Γεροδήμος, Αλεξίου κ..α. και αναμένονται με ενδιαφέρον οι επίσημες ανακοινώσεις.