Ασταμάτηος ο Ηρακλής, ήττα για Καρδίτσα

Μετά τις νίκες του επί των ΑΕΚ και Ολυμπιακού Βόλου, επικράτησε και της Παναχαϊκής στο Καυτανζόγλειο με 2-0 για την 3η αγωνιστική.

ÅÐÉÓÊÏÐÇ - ÊÁËËÉÈÅÁ (ÐËÅÉ ÁÏÕÔ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στα πλέι οφ της Football League ο Ηρακλής. Μετά τις νίκες του επί των ΑΕΚ και Ολυμπιακού Βόλου, επικράτησε και της Παναχαϊκής στο Καυτανζόγλειο με 2-0 για την 3η αγωνιστική.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τους 16 βαθμούς όσους έχει και η ΑΕΚ (νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης), ωστόσο υπερτερεί των «κιτρινόμαυρων» στην ισοβαθμία

Η  ΑΕλ ήταν η μεγάλη νικήτρια του θεσσαλικού ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού, μέσα στον Βόλο μάλιστα! Ετσι οι «βυσσινί» έφτασαν τους 7 βαθμούς και «ανέβηκαν» στην 3η θέση του πίνακα.«Χρυσός» σκόρερ της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά (μετά από λάθος του Γιαλούση και σέντρα του Σερζίνιο) στο 49ο λεπτό.

Πλέον οι Βολιώτες παρέμειναν στον έναν βαθμό, ενώ αξίζει να πούμε πως είχαν δοκάρι στο 57′ με πλασέ του Διαμαντόπουλου.

play out

Ηττα εντός η Καρδίτσα

Η «μάχη» για την παραμονή φούντωσε καλά και στους δύο ομίλους μετά την 3η αγωνιστική στα play out.

Στην κορυφή του 2ου ομίλου βρέθηκε ο Αγροτικός Αστέρας μετά τη νίκη του στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης με 1-0, ενώ η Ζάκυνθος πήρε τον πρώτο της βαθμό στη διαδικασία, μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Τύρναβο.Τέλος, ο Αιγινιακός πήρε 3-0 άνευ αγώνα το παιχνίδι με τον Πιερικό, που αποβλήθηκε.

Στον 1ο όμιλο ο Παναιγιάλειος με νίκη ουσιαστικά εξασφάλιζε την παραμονή του, αλλά ο Αχαρναϊκός πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κι έφερε νέα δεδομένα.Ο Ηρακλής Ψαχνών νικώντας την Ερμιονίδα με 2-0 στην Εύβοια αναπτέρωσε τις δικές του ελπίδες, ενώ η Καλλιθέα πέρασε από την έδρα της Επισκοπής με 2-0.

Τα αποτελέσματα

1ος Όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών – Ερμιονίδα 2-0 (41′ Πουλάκος, 73′ Ράντι)
Επισκοπή-Καλλιθέα 0-2 (4′ Αρναρέλης, 68′ Ντουρμπισάι)
Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-1 (54′ Καλογερόπουλος)

2ος Όμιλος
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 0-1 (57′ Χιντζίδης)
Τύρναβος-Ζάκυνθος 2-2 (38′, 85′ Ποπόνγκ – 24′ Βαρέλα, 88′ Κρισμάρεβιτς)
Αιγινιακός – Πιερικός 3-0 (αν. αγ.)